1. Far Cry New Dawn onthuld, verschijnt begin volgend jaar

Far Cry New Dawn onthuld, verschijnt begin volgend jaar

Eerste trailer getoond

De nieuwe Far Cry-game heet Far Cry New Dawn en komt in februari 2019 uit.

Woensdag toonde Ubisoft een korte teaser van de game, maar nu is het spel volledig onthuld. New Dawn speelt zich jaren na Far Cry 5 af en laat spelers wederom Hope County bezoeken, maar dan nadat er overal nucleaire bommen zijn ontploft.

De trailer valt op door het gebruik van felle kleuren en het feit dat de natuur het landschap langzaam maar zeker overneemt. Ook keren er weer menselijke en dierlijke partners terug die spelers kunnen helpen.

Far Cry New Dawn komt 15 februari 2019 uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Man man man. Ubisoft. Nu is het welletjes.
 • Doen we geen AC maar wel een far cry direct na een jaar poepen
 • Farcry meets Mad Max.
 • Het is dat het een firstperson shooter is en ik hem daarom over sla, maar de setting etc zien er heel erg interessant uit.
 • Theradbrad heeft ook al een lange gameplay video
  https://youtu.be/ewASon_6-wA
  En is dit ze Far Cry voor meisjes ofzo? Je speelt als een girl, niet zo erg maar alles in gewoon roze? De flash, kleurrijke wapen mods, de roze bloemetjes overal, de roze / blauwe grafitti, de roze wolkjes in de baby blauwe lucht,…
 • De hoofdpersoon of personen en de girlpower vibe die ik her en der zie spreken me wat minder aan. De kans dat ik m toch weer koop is aanwezig en de kans dat ik voor de derde keer op rij een far cry game niet ga uitspelen ook.
 • Ik vind het wel gruwelijk dat de hoofdvijand 2 vrouwen zijn. Lekker sadistisch als het een echte Far Cry is, ben benieuwd hoe de feministische bewegingen dit vinden.

  Ik vind de hele setting er erg cool uitzien. Zo snel na FC 5 kunnen we natuurlijk niet heel veel vernieuwingen verwachten maar toch wel leuk om een keer te gaan proberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren