1. Win 250.000 euro met de Farming Simulator League

Win 250.000 euro met de Farming Simulator League

Het tweede seizoen gaat binnenkort van start.

Farming Simulator groeit verder in de wereld van e-sports met de Farming Simulator League. Ontwikkelaar GIANTS Software laat weten dat de Farming Simulator-competitie in Europa een tweede seizoen van toernooien gaat houden met een totale prijzenpot van 250.000 euro.

Na een succesvol eerste seizoen in 2018 met Farming Simulator Championship, wil GIANTS Software de online competitie verder uitbreiden met een officiële e-sports league. Tien toernooien worden verspreid over Europa gehouden worden. Per toernooi kunnen diverse prijzen te winnen zijn. Uiteindelijk strijden de beste teams om de titel Farming Simulator-kampioen en wint 100.000 euro.

Farming Simulator

GIANTS Software-CEO, Christian Ammann, zegt in een reactie dat competitie in de landbouw al langer een populaire strijd is onder de mensen, dus in de e-sports lag een unieke kans met Farming Simulator. "Binnen ons bedrijf zijn er veel e-sport-fans die met Farming Simulator graag willen laten zien dat het potentie heeft om te succesvol te worden," zegt Ammann.

In een potje Farming Simulator strijden spelers in teams van drie tegen elkaar wie het snelste een hooibalen kan opstalen. GIANTS Software komt binnenkort met meer informatie over de start van de League.

Om de Farming Simulator League te promoten werkt GIANTS Software samen met bedrijven als Logitech G, Intel en Nitrado.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren