1. The Witcher 3 fast travel laadt enorm snel op Xbox Series X

The Witcher 3 fast travel laadt enorm snel op Xbox Series X

Het is hekserij!

Als je The Witcher 3 op Xbox Series X speelt, zijn er nauwelijks laadtijden wanneer je van fast travel gebruik maakt. Dat blijkt uit een video van een YouTuber.

Normaliter moeten spelers enkele tientallen seconden wachten wanneer ze in The Witcher 3: Wild Hunt een locatie aanklikken op de kaart en daar naartoe reizen. In onderstaande video is te zien hoe het laden zo snel gaat, dat er geen echt laadscherm te zien is. Dit is in de video te zien rond de 1 uur en 14 minuten.

De YouTuber, genaamd rubhen925, meldt wel dat hij de game backward compatible op een Series X speelt zonder dat de update voor de game beschikbaar is. Het snelle laden wordt dus puur mogelijk gemaakt door de SSD-schijf in de console, en niet door optimalisatie van CD Projekt Red.

De ontwikkelaar maakte eerder al bekend aan een next-gen update voor de game te werken. Die update moet in 2021 uitkomen en is gratis voor iedereen die de game al heeft op de huidige generatie consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oe! Echt een flinke verbetering
  • Ik heb liever vergelijkingsvideos waar de oude en nieuwe situatie met een zelfde save naast elkaar gelegd worden, maar dit klinkt positief. De lange laadtijden (ook na doodgaan) waren vooral op "hard mode" erg vervelend.
    Zodra de patch uit is ga ik opnieuw beginnen, heb helaas door o.a. het vele wachten de game nooit uit weten te spelen.

    Edit: Holy moly, op 1u14m15s wordt even een fast travel gedaan in een seconde (met kleine glitch). Hier wil ik meer van zien!
  • @Gaaiz
    Dit dus. Ik weet nog bij de ene dlc quest (Hearts of Stone meen ik) waarbij je Olgierd en z'n "schaduw" soldaten tegelijk moest aanvallen voor een trophy. Ik ben daar zo vaak doodgegaan op hard modus. De helft van de speeltijd ging toen inderdaad naar het laden van de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren