1. Fez is de volgende gratis game op de Epic Games Store

Fez is de volgende gratis game op de Epic Games Store

De moderne klassieker van Phil Fish

Op de Epic Games Store kan van 22 tot en met 29 augustus gratis Fez gedownload worden.

Elke week biedt Epic één of meerdere gratis games aan via zijn digitale winkel, en deze week zijn dat Hyper Light Drifter en Mutant Year Zero. Vanaf 22 augustus verschijnt Fez echter op de Epic Games Store, en dan is het spel meteen een week lang gratis verkrijgbaar.

Fez verscheen begin dit decennium op Xbox 360 en pc en kwam daarna ook naar PlayStation 3, PlayStation 4 en iOS. De puzzel-platformer laat spelers een tweedimensionale wereld verkennen. Dankzij het speciale petje van het hoofdpersonage kan hij de 2D-wereld echter van vier verschillende kanten bekijken, wat de nodige puzzels met zich meebrengt.

InsideGamer gaf Fez een 9,5 en schreef: "Fez hoort in ieders gamebibliotheek thuis. Het is een van de meest stijlvolle games van de laatste jaren en laat je na je eerste stap in zijn betoverende spelwereld niet meer los. Spelen met de driedimensionale blokkenwereld blijft verrassen en vermaken, zelfs al is de game inmiddels twee jaar oud. Ook PlayStation-bezitters mogen Fez niet missen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren