1. Fifa 19 best verkocht-spel in VK

Fifa 19 best verkocht-spel in VK

Verkoopcijfers minder dan vorig jaar

Fifa 19 heeft in het Verenigd Koninkrijk de nummer één plek overgenomen van best verkochte spel. Daarbij heeft het spel wel minder geld opgebracht dan vorig jaar in haar eerste verkoopweek. Fifa 19 heeft 25 procent minder verkocht dan Fifa 18. Dit verschil gaat over de verkoop van het fysieke spel en niet over de downloads.
Robin van Persie Fifa 19

De PS4 versie van Fifa heeft een verkooppercentage van 64 procent, Xbox One 35 procent en de Nintendo Switch sluit de rij met 1 procent. Het verschil bij Fifa 19 in verkoopcijfers vergeleken met Fifa 18 kan liggen aan het feit dat Fifa veel concurrentie had dit jaar qua nieuwe releases of dat spelers meer digitaal zijn gaan kopen dan fysiek dit jaar.

Met de komst van Fifa 19 zakt Spider-Man naar een tweede plek op de verkooplijst. Shadow of the Tomb Raider krijgt zo de derde plek.

De top 10 van deze week in het VK is als volgt.

1. Fifa 19
2. Spider-Man
3. Shadow of the Tomb Raider
4. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy
5. GTA 5
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. The Elder Scrolls Online
8. NBA 2K18
9. Valkyria Chronicles IV
10. Minecraft: Xbox Edition

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren