1. Fifa 19 op 28 september naar pc, PS4, XOne en Switch

Fifa 19 op 28 september naar pc, PS4, XOne en Switch

MET WORLD CUP EN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Op 28 september verschijnt Fifa 19 op pc, PlayStation 4, Xbox One en de Switch. De World Cup en UEFA-cup spelen een grote rol in de game. Dat heeft Electronic Arts onthuld tijdens de E3.

Op het podium bevestigde de uitgever geruchten over de aanwezigheid van de World Cup en UEFA Champions League in de voetbalgame. Beide cups spelen een rol in verhaalmodus The Journey. In de derde en laatste akte van deze modus speelt voetballer Alex Hunter de hoofdrol, aldus Electronic Arts.

Electronic Arts heeft de rechten om UEFA Champions League verkregen nadat een tienjarige deal tussen UEFA en Pro Evolution Soccer-producent Konami afliep. In de UEFA-kampioenschappen spelen de beste Europese clubs mee.

Per ongeluk

Eerder vond een dataminer al verwijzingen naar de World Cup in de broncode van Fifa 18 Ultimate Team.

Onlangs onthulde Evert ten Napel per ongeluk dat de UEFA-cup in Fifa 19 zouden zitten.

Verbeterd

Verder laat de uitgever weten dat het nu makkelijker is om in Fifa's Kick Off-mode vriendschappelijke 5-tegen-5-wedstrijden te spelen. Spelers kunnen een gerangschikte wedstrijd spelen en elkaar uitdagen op specifieke vaardigheden.

Ook zijn de Real Player Motion- en First Touch-systemen verbeterd, vertelt een woordvoerder van EA. Zo simuleren de technieken de lichaamsbewegingen van individuele spelers beter en realistischer.

Fifa 18

Fifa 18 krijgt een demo, laat EA eveneens weten. Deze bevat de World Cup-modus en is beschikbaar via Origin op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Tot slot liet EA weten dat er verscheidene verbeteringen en updates uitkomen voor Fifa 18. Details belooft de uitgever de komende weken te onthullen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zer0 Boy Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Ben nog niet overtuigd wil echt verbeteringen zien in de gameplay zeker de input delay waar ik mij ontzettend aan erger. Champions league is wel een erg coole toevoeging.
  • Het publiek ziet er nog steeds zo lelijk uit.
  • Dit is toch echt wel het lachertje van de hele E3.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren