1. FIFA 20-demo beschikbaar voor bezoekers E3 2019

FIFA 20-demo beschikbaar voor bezoekers E3 2019

Game komt vermoedelijk in september uit

Bezoekers van E3 2019 in Los Angeles krijgen de mogelijkheid om een demo van FIFA 20 te spelen. Ontwikkelaar/uitgever EA zal tevens Madden 2020 showcasen. Een releasedatum van FIFA 20 is nog niet bekend, maar zal vermoedelijk zoals gewoonlijk eind september zijn.

Hoewel reguliere bezoekers van E3 2019 niet op de hoogte zijn gesteld van het feit dat er een speelbare demo van FIFA 20 aanwezig is, heeft de internationale pers een uitnodiging gekregen om hands-on te gaan met de immens populaire voetbalgame. Het is dus hoogstwaarschijnlijk dat ook consumenten tijdens EA Play Fan Fest (8 en 9 juni in Los Angeles) het spel kunnen uitproberen.

Over FIFA 20 is nog niet veel bekend. Zo heeft uitgever/ontwikkelaar EA nog niet te kennen gegeven welke veranderingen fans van de franchise mogen verwachten. Ook is een releasedatum van FIFA 20 nog niet bekend, maar die zal vermoedelijk weer in de laatste week van september zijn.

Ondertussen blijft EA wel met updates komen voor FIFA 19 Ultimate Team.

Lees hier onze kritische review van FIFA 19.

FIFA 19

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • *Ondertussen blijft EA wel met updates komen voor FIFA 19 Ultimate Team*

  Anders kopen mensen geen pakjes meer natuurlijk.

  Ik heb afgelopen jaar met plezier FUT gespeeld. Maar toch kan ik niet begrijpen dat mensen hier geld in gooien. Met een nieuwe versie ben je alles weer kwijt :(.
 • @ShadowhunterrX

  Ik snap überhaupt niet waarom mensen ieder jaar de nieuwe FIFA kopen…
  Nou hou ik ook totaal niet van sportgames maar het lijkt mij dat als je 1 of 2 FIFA’s per generatie koopt je niks mist.

  Het zou EA sieren om naast een nieuwe versie ook gewoon een update uit te brengen voor het oudere deel voor zeg maar 3 tientjes. Maarja het is een melkkoe en casual gamers houden van FIFA melk.
 • @Ramirez

  Money money money, must be funny
 • @Ramirez

  Als je een voetbal team volgt, elk jaar gaan spelers weg en komen er nieuwe voor in de plaats. Je moet dus elk jaar fifa kopen om met een geupdated team te kunnen spelen. Stel jij speelt de oude versie van fifa, dan kom je alleen maar real madrid tegen want daar speelde ronaldo nog. In de nieuwe versie kan je vooral juventus verwachten.
 • @hamstertrans

  Dit zou naast een nieuwe versie ook met als extra optie opgelost kunnen worden met een betaalde update die van bijvoorbeeld Fifa18 nummer 19 maakt.

  Maar hey mensen betalen er voor dus doet EA het gewoon niet op een wat consument vriendelijkere manier. Ik geef ze geen ongelijk hoor zakelijk gezien. Maar om nou 60 euro te vragen voor wat updates qua teams en hier en daar wat aanpassingen…beetje unfair gezien hoe goedkoop het inelkaar steekt op deze manier.
 • @Ramirez haha EA loopt een miljard mis als ze een simpele update zouden doen
 • @ShadowhunterrX
  Ik hoop dat het crashed, dat hele UT. Ik ben er zo ongelooflijk klaar mee dat dit eigenlijk de hele funfactor en kwaliteit uit de laatste reeks Fifa's gezogen heeft. Diverse modi worden gewoon genegeerd om te updaten en alle promotie van de game focust zich op UT. Overigens kan ik het begrijpen maar ik geniet totaal niet meer van de game. UT is een arcadefest waar de gekste dingen gebeuren zonder reden en waar momentum hoogtij viert.
  Alsof we een game spelen met een fruitmachine die de uitkomst van momenten en de wedstrijd mede weet te bepalen. Wie daar beter mee omgaat of gelukkiger is, wint.

  Het liefste zie ik een nieuw soort UT komen waarbij iedereen een startbudget heeft van een miljoen of 25 aan credits. En dan per zege of promotie zou je credits verdienen waarmee je kaarten/spelers kunt kopen. En maak dan elke speler een vast bedrag en beschikbaar voor iedereen om aan te schaffen. Gewoon een Ronaldo en Messi 250 ofzo waardoor het sowieso pittig is te halen en zij vooral in divisie 1 en 2 rondlopen waar een zege of hoge plaats in een seizoen veel meer oplevert. Zijn we ook gelijk van dat gedonder af van chemistry uit zelfde land of competitie en zie je veel meer variatie in de teams.
  Lijkt mij leuk dan maar gaat natuurlijk nooit gebeuren want hier is geen "achteraf bakken met geld verdienen" model aan te koppelen. Althans niet in de mate van UT.
 • Je bedoelt FIFA 15 + 5 jaarlijkse updates?
  Nee, dat zou natuurlijk niet genoeg geld opleveren.
  Dezelfde reden als waarom je FUT gegevens niet over kunt zetten.

  Dat mensen die copy-paste werkje jaarlijks blijven kopen… Het blijft met verbazen…
 • @Piet S.

  Het is en blijft een leuke game om met vrienden op de bank te spelen.
 • @CyberFl

  Helemaal mee eens. Ik heb nog nooit iets in game gekocht of FUT gespeeld, maar regelmatig speel ik FIFA met vrienden of een keer een online potje tussendoor.

  Ik koop niet jaarlijks een nieuw deel meer. Maar als ik eeen nieuwe haal lever ik meestal een oud deel en een ander spel in en dan krijg je het spel vaak al voor een euro of 25. Of ik verkoop t voorgaande deel.
 • @Luigi1985

  De voorgaande editie levert no way 30/35 euro op bij inruil tegen de nieuwste editie lijkt mij….meestal is inruil tegen 1/3 van de nieuwprijs die dan al aardig gezakt is.

  Maargoed het is wel een manier een de prijs te verzachten.
 • @Ramirez

  Nou ja vaak in combinatie met een andere oude game. Natuurlijk is het niet de beste deal ooit, maargoed.
 • @CyberFl

  Dat kan best, maar het blijft melken van de bovenste plank.
 • @Piet S.

  Helemaal mee eens, maar zolang iedereen het jaarlijks blind blijft kopen zou ik het ook niet anders doen als ik EA was.
 • @Shuckles

  Eens.
 • Het is EA, dus waarschijnlijk de gebruikelijke speler updates en duurdere microtransacties. Mogelijk zelfs minder voor meer geld.
 • Die demo is trouwens ook iedere keer zo ingesteld dat alles heerlijk aanvoelt. Om vervolgens in de uiteindelijke versie een totaal ander aanvoelend FIFA te spelen.
  Walgelijke toestanden, manipulatief bedrijf.
 • "Over FIFA 20 is nog niet veel bekend. Zo heeft uitgever/ontwikkelaar EA nog niet te kennen gegeven welke veranderingen fans van de franchise mogen verwachten."

  Laat me raden. Ze pakken Fifa 15, passen de teams aan naar de huidige selecties. Laten Prof Clubs, Carrière modus en het oefenen in de arena voor wat het is.

  Het verbaast me van EA dat ze nog geen betaalde beta-versie uitbrengen, aangezien ze vele special editions voor bizarre prijzen uitbrengen waarbij het verschil hem enkel in de hoeveelheid "packs" zit waarmee je start.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren