1. Fifa 20-demo nu speelbaar

Fifa 20-demo nu speelbaar

Ook Volta is beschikbaar

De demo van het immens populaire voetbalspel Fifa 20 is nu te downloaden. Spelers kunnen in de demo ook aan de slag met het nieuwe Volta Football.

Het officiële Twitter-account van EA Sports Fifa heeft in een tweet laten weten dat de demo van het volgende Fifa-deel nu beschikbaar is voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De geanticipeerde releasedatum voor de Fifa 20-demo was 12 september, waarom EA ervoor heeft gekozen om de demo toch vandaag uit te brengen is niet met zekerheid te zeggen. Vandaag komt ook eFootbaal PES 2020 ook uit, dus dat zal waarschijnlijk bepalend geweest zijn voor deze timing.

Fifa 20 kent genoeg vernieuwingen op het veld en ook in Ultimate Team zitten de nodige nieuwigheden, ook al is Ultimate Team nog niet speelbaar op de demo. De meest prominente toevoeging aan Fifa 20 is echter ongetwijfeld Volta, een aparte modus waarin je niet op het gras voetbalt, maar op de straat. Fifa-fans kunnen in de demo direct aan de bak met Volta Football.

fifa 20, volta

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren