1. Fifa 20 komt op 27 september uit

Fifa 20 komt op 27 september uit

Eerste trailer uitgebracht

Electronic Arts heeft laten weten dat Fifa 20 op 27 september verschijnt.

Daarnaast heeft Electronic Arts een nieuwe trailer uitgebracht van de game, die hieronder te zien is. De game krijgt een nieuwe modus genaamd Volta Football, dat een soort hommage is aan Fifa Street. Er kunnen kleine wedstrijden op de straat gespeeld worden, waarbij creativiteit en stijl voorop staat. Zo worden een Amsterdamse onderdoorgang en een dak van een gebouw in Tokio als locaties genoemd. De modus krijgt diverse 3v3-, 4v4- en 5v5-modi.

De game verschijnt op 27 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch krijgt Fifa 20 Legacy Edition. Mensen die Fifa 20 reserveren, kunnen al eerder aan de slag met Ultimate Team en kunnen drie dagen voor de release al de Ultimate- en Champions-edities van de game spelen. Op de website van Fifa is meer informatie te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Yess eindelijk.
 • Voor het eerst sinds jaaaren ga ik hem overslaan. Klaar mee, wil er geen tijd meer in stoppen. Gaat ten koste van andere games die ik liever wil (uit)spelen.
 • @Prof_Nakayama Wijze woorden.
 • Ik had toch wel een beetje naar deze presentatie uitgekeken. Ik hou er helaas toch een teleurgesteld gevoel aan over. Ze lijken vol in te zetten op Volta, en daarbij bekruipt mij het gevoel dat het veldvoetbal-gebeuren niet is aangeraakt en er dus niets veranderd is. Ik had echt gehoopt dat ze juist dat gedeelte aangepakt zouden hebben, maar ik ben bang dat dit niet gebeurd is.
 • @Rickieboy649

  EA: FIFA Legacy Edition + Volta =/= Legacy Edition.
 • Ik sla dit deel over. Vanaf fifa 10 heb ik alle delen gekocht, maar ik ben er klaar mee om veel tijd en geld te investeren in een spel die je overduidelijk tegen werkt met scripts om het spelletje maar zo "realistisch mogelijk" te houden. Daarnaast wordt er slecht naar de community geluisterd en wordt er alleen maar gedacht aan manieren om zo veel mogelijk geld uit mensen te trekken, ondanks er al 60euro voor het spel betaald is. Al is dit natuurlijk niks nieuws voor EA.
 • Krijgt de Switch nu al de Legacy versie???

  :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren