1. Fifa 21 krijgt geen demo

Fifa 21 krijgt geen demo

Normaliter komt er voor een nieuwe Fifa wel een demo uit

Er komt geen demo uit voor het aanstaande voetbalspel Fifa 21.

Dat heeft uitgever Electronic Arts bevestigd in een tweet. "We geven geen demo van Fifa 21 uit. In plaats daarvan hebben we besloten dat de tijd van onze ontwikkelaars besteed wordt aan het maken van de beste volledige game-ervaring voor de huidige en volgende generatie consoles."

Het is een opvallende keuze, omdat er voorheen altijd wel demo's van aanstaande Fifa-games beschikbaar kwamen. Wel kunnen EA Play-leden vanaf 1 oktober het spel tien uur lang uitproberen, waarbij progressie overgeboekt wordt naar het volledige spel. De Ultimate Edition van de game komt daarnaast drie dagen eerder uit op 6 oktober.

Fifa 21 lanceert officieel op 9 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Op dezelfde dag lanceert de Legacy Edition voor de Nintendo Switch. Later dit jaar komt de game ook naar Xbox Series X/S en PlayStation 5. Op een nog onbekende datum verschijnt Fifa 21 ook op Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Gewoon FIFA 2015-2020 uit de kast trekken en dan heb je een demo ;)
 • @Luigi1985
  Verdorie, dat wou ik zeggen :P
 • haha dat begrijp ik wel ja. Afgaande op die matches die je al kunt zien heb ik t idee dat het copy paste gameplay werk nog heftiger is dan voorgaande paar edities. tweede jaar op rij dat ik dit Futfest oversla.
 • @xevulutionx

  Ik sla m ook over. Vorig jaar kreeg ik een reviewcode van FIFA20 en uiteraard heb ik daarvoor mijn PS-plus verlengd, maar ik heb het eigenlijk nauwelijks gespeeld. Vond het echt de slechtste FIFA die ik ooit speelde. Althans ik heb nooit gehad dat ik een nieuw deel minder goed vond spelen, maar deze was in mijn optiek veel minder.

  Bovendien is het nieuwe er wel een beetje vanaf. Een jaar of zes/zeven geleden speelde ik het echt vaak, vooral online.
 • @xevulutionx
  Dit had ik exact hetzelfde de Demo heeft geen nut meer aangezien en gameplay niks verandert. Nu zeggen ze grote veranderingen te hebben in de Career modes. Maar die is via een Demo natuurlijk niet te spelen. Allemaal trucjes om de nieuwe FIFA weer te halen. Ik sla hem dit jaar ook over en heb eigenlijk hetzelfde gehad als Luigi1985. Dit jaar heel weinig gespeeld en soms met vrienden een potje en dan was ik het na 2 wedstrijdjes ook wel weer zat.

  Heb gisteren lekker Football Manager 2020 gratis van de Epic Store kunnen halen dus ga die lekker spelen kijken of ik dat een stuk leuker vind dan zelf met de knoppen te spelen. Ik mis gewoon bepaalde diepgang bij FIFA zoals in echte wedstrijden. Vind het ook nog steeds wel schrikbarend dat veel gamers FIFA voor een sim aanzien en dat het zo realistisch is.
 • @Snafu9 en Luigi
  Ik sluit me daar wel bij aan ja. Ik heb m na jarenlang tot 2009 pes te hebben opgepakt wel de afgelopen 10 jaar gespeeld. Nu weer bij pes bij beland. De oversteek bevalt prima omdat ik ineens andere acties maak, andere en meer verschillende goals maak etc. Vorig jaar wel via acces paar uur fifa 20 gespeeld maar ja ik voel t niet meer zo daar. FM zou ik kunnen proberen maar lijkt me aardig tijdrovend om t echt op te pakken.
 • Slechtste jaar om al zeker FIFA te spelen. Playerbase word al opgesplitst op FUT en al een paar weken minder speelbaar.

  Normaal zou ik de PC versie weer voor een prikkie willen halen. Maar het Cheater gehalte is me iets te groot daar.
 • @ShadowhunterrX

  En de PC versie is dit jaar nog niet next gen.
 • applaus geweldig antwoord hier heb ik om moeten lachen:)
 • love playing fifa

  Such a good game to play

  try it out with coins

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren