1. Fifa 21 komt op 9 oktober uit

Fifa 21 komt op 9 oktober uit

Next-gen versies komen iets later

Fifa 21 verschijnt op 9 oktober. Electronic Arts onthulde de game tijdens de EA Play-presentatie vannacht.

Een trailer met daarin de eerste beelden van zowel Fifa 21 als Madden 21 werd getoond. Hoewel de uitgever verder weinig details gaf, valt er wel het een en ander te halen uit de gelanceerde officiële website.

Zo komt Fifa 21 op 9 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Door de Ultimate Edition of Champions Edition te bestellen, kan men al vanaf 6 oktober aan de slag. De game verschijnt later op PlayStation 5 en Xbox Series X - waarschijnlijk op de releasedata van die consoles, die ergens eind dit jaar moeten uitkomen. De Switch ontvangt de Legacy-versie. Fifa 21 komt dit jaar ook op Steam uit. Tot slot wordt er ook gewerkt aan een Google Stadia-versie.

Mensen die eerst de current-gen versie kopen, kunnen Fifa 21 zonder kosten upgraden op de next-gen consoles. Door de fysieke editie op Xbox One of PS4 te kopen, kan men op de next-gen consoles de update downloaden, al moet men dan wel een console met diskdrive hebben - dit werkt dus niet op het PlayStation 5-model zonder diskdrive. In dat laatste geval moet op de PS4 de digitale versie van Fifa 21 gekocht worden. Alle content die ontgrendeld of gekocht wordt in Fifa 21 Ultimate Team gaat mee naar de next-gen versie. Alle progressie in andere modi wordt echter niet overgezet.

Wat gameplay betreft is er nog weinig bekend, al richt EA Sports zich wel op het verkleinen van de laadtijden op next-gen consoles. Vanaf augustus worden er meer details over de diverse modi in de game gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Er wordt dus eigenlijk niets groots toegevoegd aan FIFA voor de Next Gen, jammer… had er eigenlijk wel weer eens zin in.
    Maar ja, wel leuk voor de enkele clubs die wel mooie toevoegingen krijgen. Maar ik denk niet dat we Nederlandse clubliederen zullen horen… zelfs niet als ze al in de game zitten in het geval van You'll Never Walk Alone…
  • FiFA kan niet mooier zie je wel weer. Beetje zweet, wat beter licht en wat poes pas eromheen.

    Gelukkig hebben nog geen Crossplay met PC. Al zou ik dat graag willen als PC Fifa speler. Er zijn gewoon teveel cheaters op de bepaalde EA games. FIFA en BF games zijn echt het ergst van allemaal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren