1. Next-gen versie van Fifa 21 verschijnt 4 december voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S

Next-gen versie van Fifa 21 verschijnt 4 december voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S

'Razendsnelle laadtijden'

De next-gen verise van Fifa 21 is vanaf 4 december speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft EA Sports bekendgemaakt via Twitter. Fifa 21 verschijnt op dezelfde dag als de next-gen versie van Madden NFL 21. Volgens de uitgever beschikken de next-gen versies van beide games over razendsnelle laadtijden en vloeiende spelersbewegingen.

Verder moeten de wedstrijddagen nog authentieker aanvoelen binnen het stadion. Ook zijn er dankzij nieuwe belichtingstechnieken veel meer details te zien in de gezichten van de spelers. Ten slotte maakt EA bekend dat Fifa 21 gebruik maakt van de haptische feedback-optie die aanwezig is op de DualSense-controller van de PlayStation 5. Hoe is echter nog onduidelijk.

Zoals eerder al werd aangekondigd kunnen bezitters van Fifa 21 en Madden 21 hun game gratis upgraden naar de next-gen versie. Hier kun je lezen hoe dit precies werkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Contact opnemen met EA wat is dat voor iets raars.
  • @DefenseForceNL
    Ik dacht daarnaast destijds te lezen dat alleen mensen die de game hadden gepreordered de upgrade gratis kregen. Maar misschien heb ik 't mis.
  • @Gaaiz

    Hoe bedoel je? Dat diegene die niet een preorder hebben gedaan, deze niet gratis krijgen? Dat zou een sneue actie wezen.
  • @DefenseForceNL
    Zo te zien vergis ik me in een andere game. Weet niet meer welke, maar ik lees nu al berichten uit juni over "dual entitlement" voor Fifa 2021.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren