1. Activiteit op sportveld gekoppeld aan Fifa Mobile-progressie dankzij chip

Activiteit op sportveld gekoppeld aan Fifa Mobile-progressie dankzij chip

Train Fifa Ultimate Team Mobile-spelers door echt te voetballen

EA heeft in samenwerking met Google en Adidas een chip ontwikkeld die het mogelijk maakt om een team in Fifa Ultimate Team Mobile te trainen met echt voetbal.

Het is een technologie die eerder werd gebruikt in bijvoorbeeld Pokémon GO en de stappenteller in de Nintendo DS. Nu koppelen Adidas, EA en Google deze techniek aan een Fifa Ultimate Team Mobile met een chip in Adidas-schoenen.

De chip bevindt zich in de zool van een stel voetbalschoenen houdt de activiteit bij tijdens het spelen van de daadwerkelijke sport. Het enige wat spelers hiervoor moeten aanschaffen is de zool met de GMR. De data die de chip ontvangt wordt gebruikt om de prestaties van de virtuele spelers te verbeteren.

De zool is vanaf vandaag beschikbaar in de Adidas-winkel.

Fifa zool

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren