1. Fikse korting op jaarabonnement PlayStation Plus

Fikse korting op jaarabonnement PlayStation Plus

Voor Days of Play

Mensen kunnen tijdelijk een flinke korting krijgen op een jaarabonnement van PlayStation Plus. Dit vanwege de Days of Play-evenement die nu plaatsvindt.

PlayStation-bezitters die het abonnement eerst te duur vonden, of het gewoon een keer willen uitproberen kunnen nu hun kans grijpen met de korting. Met een PlayStation Plus-abonnement krijgen gebruikers maandelijks een aantal gratis games en afgeprijsde games aangeboden. Daarnaast krijgen abonnees ook toegang tot verschillende bèta's en is het mogelijk om samen te spelen met vrienden, ook al hebben ze de game niet in hun bezit.

Het abonnement is hier beschikbaar voor 41,99 euro.

Days of Play

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Misschien wel leuk voor een jaartje weer, wel balen dat ik dan net Uncharted 4 en de Natan Drake collection misgelopen heb. Maar als de Spiderman geruchten voor Juni uit komen is het wellicht de aanschaf waard.
 • @Gaaiz

  hmmm speel uncharted nu, vanwege die gratis versie toen. Maar vind deel een tot nu toe niet veel aan. Veel schietwerk, verhaal heel cheesy en ook de gameplay zelf voelt houterig aan.
 • @benjaminben
  Ah ok, na The Last of Us had ik de verwachting dat Uncharted ongeveer de zelfde kwaliteit had.
  Kom er ook net achter dat ze bij Game mania 15 euro zijn momenteel, en moet toch nog een tegoedbon inwisselen.
 • @Gaaiz

  Njah is mijn mening hè. Maar misschien is het ook niet echt mijn type game.
 • @benjaminben

  Helemaal je eens. Heb een jaar geleden na veel goede verhalen gehoord te hebben maar eens de trilogie opgepikt voor nog geen 2 tientje.

  Maar ik zie het inderdaad ook niet. Het doet me heel erg denken aan een gemiddelde actie film, veel lege calorieën. Het verhaal wordt nooit echt interessant maar blijft gewoon lekker voorspelbaar.
 • @Shuckles

  Ja precies dat. De humor in Jak and Daxter kon ik altijd wel waarderen, maar de humor in Uncharted vond ik eigenlijk wat flauw. Kon er niet echt om lachen, iets te gemaakt. Personages reageren ook verrekte onrealistisch op bepaalde zaken die toch echt impact horen te hebben, ook in een game die zichzelf niet al te serieus neemt.
 • @benjaminben

  Hier nog iemand. Tegen beter weten in na deel 1 toch deel 2 en 3 en de handheld versie gespeeld. Middelmatige games als je het mij vraagt. Clunky besturing, bordkartonnen personages en saaie shoot out op saaie shoot out. Wel mooie graphics, dat kunnen ze wel bij Naughty Dog.
 • @barton

  Njah, dat is idd ook wat ik ervaar. Ik speel nog even door, maar als deel 2 ook niet wat is dan heb ik nog andere interessante backlog. Op de Switch sowieso nog druk met Hollow Knight, moeilijke teringgame… Of ik ben gewoon slecht.. Denk een beetje van beide :P
 • @benjaminben

  Uncharted 1 is ook meer cheesy dan de andere games.
  Maar de games worden wel steeds minder cheesy, de genummerde delen dan.
  Deel 1 is ook wel mijn minst favoriete deel, als fan van de franchise.
 • @Ardyn

  Oké, dus doorspelen en kijken of deel 2 wat meer in de smaak valt?

  Want cheesy trek ik wel hoor, maar de hele game is wat eentonig. Wat ik zeg ; veel schietwerk en niet het meest spectaculaire schietwerk ook. Het voelt een beetje 'arena' achtig aan, dit komt omdat je aan het level-design iedere keer aan ziet komen dat er weer een gevecht komt en ook komen vijanden in grote waves. Daarbij zijn de gevechten naar mijn smaak véél te véél aanwezig. Ze worden dan wel afgewisseld met puzzels, maar ook die voelen aan als een klus. Ze zijn namelijk niet uitdagend; klauter van A naar B en zet een hendel over, klauter dan naar C en draai aan een mechanisme, ga da naar D en verschuif een object ; tada de deur is open. En waar leidt deze deur je naartoe? Idd, een arena vol duidelijke obstakels om achter te schuilen, want er volgt weer eens een vuurgevecht.

  Afwisseling als turret-secties en het varen met een waterscooter die brak bestuurt, terwijl je onder vuur genomen wordt en rode tonnen moet ontwijken maken mij niet veel enthousiaster.

  Ik had wat meer gehoopt op avontuur en ontdekking, een Indiana Jones avontuur. Dus ongerepte natuur onderzoeken naar geheimen etc. Ook had ik het idee meer spektakel en - voor die tijd- baanbrekende gameplay en actie-scénes te treffen. Niet lopen door Jungles en oude steden die zijn bevolkt door vijandelijk knalvoer. Het gevoel van immersie ontbreekt nogal, en dat vind ik jammer. De game voelt te veel als een game, hoe onlogisch dit ook klinkt.

  Zo… gal weer gespuwd :P

  Maar als jij zegt dat de vervolgen sterker zijn dan ga ik nog even door. Ik wil games altijd een eerlijke kans geven.
 • @benjaminben

  Deel 2, 3 en 4 vallen meer in die Indiana Jones trend.

  Deel 2 stuurt je naar veel gevarieerde locaties toe en sommige levels zijn ook gefocust op stealth. Schietactie is nog wel vrij hetzelfde, maar naar mijn herinnering zijn de puzzels wel uitdagender vanaf deel 2. Immersie is ook meer aanwezig vanaf dit deel, je gaat soms ook langs dorpjes waar geen knalvoer leeft. Het is ook vooral vanaf deel 2 dat de franchise écht goed wordt met baanbrekende actie scènes. Dit deel scoort ook niet voor niets veel hoger dan deel 1 op metacritic (96 tegen 88).

  Deel 3 is wel weer wat meer eentonig qua locaties (dan deel 2, niet deel 1), maar gameplay is dat minder, omdat er ook meer een focus komt op het in elkaar slaan van vijanden. (Wat ik persoonlijk echt leuker vind dan schieten)

  Deel 4 is qua game een bijna andere ervaring, omdat er veel meer nadruk is op open level design. Daarnaast worden levels ook meer verticaal, dus kun je bijvoorbeeld in torens klimmen om vanuit daar vijanden neer te halen. + Lasso's maken alles beter.

  Dan heb je ook nog The Lost Legacy en die lijkt mij dan het meest in jouw straatje, die game bevat één grote chapter waarin je eigenlijk in een kleine open wereld zit. Hoop ontdekken op jezelf dus. The Lost Legacy is qua speeltijd ook gewoon vrij netjes, bijna net zo lang als de eerste drie delen individueel zijn.

  Maar als je nog meer meningen wilt zien hierover, zoek "Uncharted games ranked" op, de meeste fans zeggen dat deel 1 wel het zwakste deel is, dat is bijna standaard. (Golden Abyss er dan buiten gelaten, dat is gewoon een zwarte schaap in de franchise)
 • @Ardyn

  Dank voor de uitgebreide reactie. De game was gratis, dus ik probeer het gewoon, mocht deel 2 het ook niet voor mij zijn dan houdt t op ;) Maar nogmaals dank voor de moeite, mijn waardering is groot :D
 • Is via andere partijen toch wel goedkoper te krijgen? Ik betaalde geloof ik nooit meer dan een euro of 35 voor een jaartje Xbox Gold.
 • @That Mr Awesome
  Ik had kon voorheen via een website ook wel eens goedkoper PSN kopen, maar dat was dat laatste keer dat ik keek ook niet veel goedkoper dan PlayStation zelf.
  Heb nog altijd geen betrouwbaar alternatief kunnen vinden.
 • @That Mr Awesome
  De tijd van 35 euro is wel voorbij. Met een goede deal is het nu ongeveer 42,50. Laatst nog met 3 jaar verlengd i.v.m. de omzetdeal naar Ultimate voor 1 euro.
 • @That Mr Awesome
  Helaas zijn psn codes letterlijk aan land gekoppeld… Microsoft heeft het beter geregeld en zelfs Nintendo gaat hier zelfs beter mee om.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren