1. Opnames Uncharted-film starten mogelijk zonder regisseur

Opnames Uncharted-film starten mogelijk zonder regisseur

Filmen start over vier weken

De opnames voor de Uncharted-film gaat mogelijk starten zonder een regisseur. Dat maakte acteur Tom Holland bekend in een interview.

In gesprek met IGN vertelt Tom Holland, die de rol van Nathan Drake gaat vertolken, dat het filmen van de Uncharted-film over vier weken gaat starten. Hij maakt in het interview ook bekend dat er al een team in Berlijn bezig is met het plannen van de stunts.

uncharted 2

De Uncharted-film werd in 2009 aangekondigd door Sony. De film liep echter tegen meerdere problemen op. Zo zijn er zes regisseurs van het project opgestapt en kwam het filmen niet van de grond. Of Sony een regisseur op het oog heeft is nog niet bekend. Wel gaan er geruchten rond dat ze regisseur Ruben Fleischer, bekend van onder andere Venom en Zombieland voor de regie willen hebben.

Tom Holland claimde laatst dat het script voor de aankomende verfilming van Uncharted één van de beste is die hij ooit heeft gelezen. "Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina's."

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Zonder regisseur opnames maken? Huh? Hoe gebeurt dat dan? Er moet toch iemand aanwijzingen geven en een visie hebben over wat er moet gebeuren?
  • Moeten ze gelijk Bryan Singer inhuren, die komt toch nooit, haha
  • Uwe bol misschien iets?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren