1. Eerste seizoen The Witcher-serie is geschoten

Eerste seizoen The Witcher-serie is geschoten

Serie moet dit najaar op Netflix verschijnen

Het eerste seizoen van de aankomende The Witcher-serie zou geschoten zijn.

Dat meldt onder andere fansite Redanian Intelligence. Zo zouden er diverse castleden zijn die melden dat het filmen klaar is. Zo plaatste acteur Adam Levy - die de rol van Mousesack speelt - een bericht vanaf een 'wrap party' in de Hotsy Totsy-bar in Boedapest, waarin hij meldde dat "er weer gedeelte van deze epische reis ten einde is gekomen". Ook regisseur Charlotte Brändström nam op social media afscheid van de stad.

Het eerste seizoen van de serie is voornamelijk geschoten in Hongarije, Spanje en Poland en het schieten van filmmateriaal duurde zo'n zeven maanden. Het eerste seizoen moet dit najaar op Netflix verschijnen. Henry Cavill, bekend van zijn hoofdrol in Superman, speelt hoofdpersonage Geralt of Rivia. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Cool gaat Netflix dat doen
  • Reuze benieuwd! Ik weet dat men ongerust is over de uitkomst, maar dat was men bij The Umbrella Academy en Watchmen, of bij Heath Ledger als de Joker aanvankelijk ook… ik geef het dus vooralsnog de voorkeur van de twijfel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren