1. Uiterlijk Sonic in aankomende film half onthuld via foto

Uiterlijk Sonic in aankomende film half onthuld via foto

Een harige, atletische Sonic

Op een teaserfoto is door Sega en Paramount Picures het uiterlijk van Sonic the Hedgehog in de aankomende, gelijknamige film getoond.

De bewegende foto werd door IGN op Instagram getoond, zoals hieronder is te zien, en toont een versie van Sonic met atletische ledematen en een ietwat harig uiterlijk.

Volgens executive producer Tim Miller "zou het raar zijn als het er uit zag of Sonic naakt rond rende als een of andere otter. We wilden Sonic altijd al een vacht geven en we hebben nooit iets anders overwogen."

Miller praat ook over Sonic's ogen, die niet in de foto zijn te zien. "Ik denk niet dat Sega erg blij was met de keuze wat betreft zijn ogen, maar het zou er raar uitzien als we dit niet hadden gedaan." Wat Miller hier precies mee bedoeld is nog niet duidelijk tot er meer van Sonic getoond wordt.

De film wordt geregisseerd door Jeff Fowler en heeft Ben Schwartz (Parks and Recreation) in de hoofdrol. De film moet eind 2019 in de bioscoop draaien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren