1. Filosoferen over Meltan; de nieuwe mythical Pokemon

Filosoferen over Meltan; de nieuwe mythical Pokemon

Yo! Er is een nieuwe Pokemon bekendgemaakt en daar moet ik natuurlijk een video over maken. Ik heb geprobeerd om iets meer op de inhoud te gaan zitten (sorry, het blije ei dat ik ben valt niet te veranderen, haha). Ik hoop dat jullie het tof vinden.

Ik ben erg benieuwd wat Meltan voor rol gaat spelen in Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee. Het is een mythical Pokemon dus ergens ga ik er vanuit dat er een verhaal om Meltan wordt gebouwd. Het is een steel type Pokemon welke metaal in zijn lichaam opneemt en electriciteit met zijn oog schiet. Bizar! Meltan is maar 20cm maar het lijkt erop dat hij flink kan groeien als hij zichzelf versterkt met metaal. Ik hoop echt dat GameFreak het aandurft om een compleet nieuw verhaal (paralel aan het behalen van de Kanto Badges etc) weet te creëren. Deze Ditto-Castform-Unown-looka-a-like verdient wel wat liefde!

Wat vinden jullie van Meltan?

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

  • Helemaal mee eens! Ik hoop ook echt dat Meltan een goed verhaal krijgt, want het is de nieuwste pokémon en die mag echt wel wat gaan betekenen voor de nieuwe Pokémon-games. Ik ben zelf ook echt van de lore in Pokémon-games dus zou zonde vinden als ze hier niets mee doen.
    Het is wel altijd leuk hoe zo'n kleine pokémon zo krachtig kan worden, zoals bijvoorbeeld Zygarde-1% forme of Hoopa. Zou het alleen wel een teleurstelling vinden als ze er inderdaad een Unown-pokémon van maken, want in het begin waren die echt een mysterie en nu een beetje wat achterblijvers met één move..

    Meltan moet de nieuwe generatie introduceren en hoop ook echt dat ze er iets goeds van maken, want een mythische pokémon moet in mijn mening echt een goed verhaal krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren