1. Nieuwe Xbox Game Pass-games bekendgemaakt

Nieuwe Xbox Game Pass-games bekendgemaakt

Aantal games verdwijnen ook weer

Microsoft heeft een aantal nieuwe titels voor Xbox Game Pass bekendgemaakt. Onder andere Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood worden aan de dienst toegevoegd.

Vanaf 6 februari zijn Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood beschikbaar voor Xbox Game Pass op console. Deze titels verschijnen ook "binnenkort" voor Game Pass op pc.

Vervolgens verschijnt de puzzelgame Death Squared op 13 februari voor Game Pass op Xbox One. Ook wordt de 2D-platformer Death's Gambit binnenkort beschikbaar voor pc-leden. In het bericht wordt tevens bekendgemaakt dat de bèta voor de Ninja Theory-game Bleeding Edge van 14 tot 16 februari beschikbaar is.

Binnenkort verdwijnen de games Disney Epic Mickey 2, Jackbox Party Pack 2, Pumped BMX Pro, Rage en Shadow of the Tomb Raider van Xbox Game Pass. Leden van de dienst kunnen tijdelijk deze titels aanschaffen met 20% korting om door te kunnen blijven spelen.

Gisteren kondigde het bedrijf aan dat Xbox Game Pass Quests een grote update hebben gekregen. Er zijn meer dan 90 quests die leden kunnen behalen om Microsoft Rewards Points te verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingeleverd om donaties te doen, cadeaubonnen te ontvangen of mee te doen aan speciale prijsvragen.

Game Pass is beschikbaar op Xbox One en pc - de line-up verschilt per versie - en biedt spelers de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang te krijgen tot de games in die bibliotheek. Ondertussen zijn er al ruim honderd games voor spelers om gebruik van te maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Jammer dat het PC gedeelte nogal vaag is met nieuwe games. Maar het is nog in beta, maar toch een beetje zuur dat het zo gaat.
  • Ben nu bezig met op de valreep Shadow of the Tomb Raider uit te spelen. Weet iemand hoe lang je de tijd hebt voor ze verdwijnen vanaf het moment dat het aangegeven wordt? Dit weekend werd het aangegeven en ben nu elke dag bang dat Tomb Raider verdwenen is :)
  • @adutchman
    Als het goed is verdwijnen bovengenoemde titels 14 februari. Zou dus moeten lukken om m nog uit te spelen in een week denk ik.
  • @That Mr Awesome
    Dat gaat wel lukken. Thanks! Ik kan er dus wel vanuit gaan dat het 2 weken duurt voordat ze verdwijnen.
  • Jammer dat Tomb raider van de gamepass gaat..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren