1. Producent van Final Fantasy 15 vertrokken bij Square-Enix

Producent van Final Fantasy 15 vertrokken bij Square-Enix

Dlc voor de game deels geannuleerd

Final Fantasy 15-regisseur Hajima Tabata is vertrokken bij Square Enix. Als resultaat is ook bepaalde dlc voor de game geannuleerd.

Dit werd bekendgemaakt tijdens een speciale livestream rondom Final Fantasy 15. Tabata gaat zijn eigen bedrijf starten. Hij is sinds eind oktober niet meer werkzaam bij Square Enix.

Square Enix was van plan om in de lente van 2019 vier uitbreidingen op Final Fantasy 15 uit te brengen, die draaiden om Noctis, Aranea, Lunafreya en Ardyn. Al deze uitbreidingen, op Ardyn na, zijn nu geannuleerd.

Verder brengt Square Enix op 12 december de stand-alone uitbreiding Final Fantasy 15 Multiplayer: Comrades uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf dat moment is de gamemodus niet meer speelbaar in FF15, maar alleen via de uitbreiding. Hierin zitten tien nieuwe bazen, kostuums en wapens.

Tot slot komt er op 12 december een nieuwe quest naar Final Fnatasy 15 die gebaseerd is op Final Fantasy 14. De quest heet Adventurer from Another World. Hierin kunnen Noctis en zijn vrienden het opnemen tegen een baas van FF14 genaamd Garuda.

Hieronder zijn trailers van uitbreidingen Ardyn en Comrades te zien, alsmede de cross-over van Final Fantasy 14 en 15 en tot slot de complete livestream.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Jammer, blijven we met een niet afgemaakt verhaal zitten en waarom sommige characters opeens verdwenen waren.
  • Balen, gelukkig komt episode Ardyn nog wel gewoon.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren