1. Final Fantasy 7 Remake komt nog altijd in episodes uit

Final Fantasy 7 Remake komt nog altijd in episodes uit

Dat bevestigt Square Enix

Square Enix heeft bevestigd dat Final Fantasy 7 Remake nog altijd uit meerdere episodes bestaat die los van elkaar uitkomen.

Aangezien het jaren stil is geweest rondom de game en Square Enix de ontwikkeling overnam van CyberConnect 2, waren veel fans onzeker over diverse details. Zo zou het spel oorspronkelijk in verschillende delen uitkomen, maar was het niet duidelijk of dit nog altijd het geval was.

Op de Japanse website van Square Enix viel kort na de release van de nieuwe trailer vorig week te lezen dat Final Fantasy 7 Remake nog altijd uit meerdere delen bestaat. "Er wordt opnieuw gewerkt aan de meeste van de content uit het origineel en de game komt in meerdere delen uit. Meer informatie volgt in juni."

Veel van de beelden die tot nu toe van Final Fantasy 7 Remake zijn uitgegeven, lijken uit het begin van het spel te komen. Het is echter niet duidelijk uit hoeveel delen de game gaat bestaan en wanneer deze verschijnen. Waarschijnlijk wordt tijdens E3 volgende maand meer informatie gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben benieuwd. Wat zal de content per episode zijn? Komt er extra content wat niet in het origineel zit? Wat zal de pace van het spel wezen? Wat zal de frequentie van het uitbrengen van episodes wezen? Ik heb op zich wel vertrouwen in de game. Ik hoop alleen dat de gameplay niet als ff15 zal zijn.
 • @Fukushu

  Ja er komt extra content. Met het verhaal gaan ze nu doen wat ze toendertijd eigenlijk wouden doen met het verhaal (dit is de grootste reden waarom ze niet met één deel komen maar met meerdere) althans dat zei de director van deze game een paar jaar geleden.
 • Mmh toch wel slechts nieuws eigenlijk. Stel het project dan maar uit naar next gen.

  Als ik moet gokken zullen het denk 3 episodes worden: voor iedere oude disc 1. In een worst case scenario zullen het er denk ik 6 worden.

  Ik hoop maar dat ze 10(bij 6 episodes) of 20 euro (bij 3 episodes) per stuk gaan kosten. Maar ik heb het gevoel dat het zo maar 30 euro per episode kan gaan zijn Square kennende.

  Ik wacht iig wel op de superieure complete editie voor de next gen consoles. Episodic games voor een RPG slaat nergens op. Iedere keer als je een beetje in het verhaal zit word je er weer uitgetrokken met een boodschap als: To be continued very soon. Wat bij Square zomaar een half jaar kan zijn.
 • @Ramirez

  Die episodes zijn op zichzelf staande games qua lengte dus de prijs zal er ook naar zijn denk ik. Maar wachten op een next gen versie is wel een goed idee eigenlijk
 • @adutchman

  Dat is nergens op gebaseerd.

  Een beetje Final fantasy kost je zo’n 30 tot 50 uurtjes (voor 100% zelfs langer) afhankelijk van hoe je het spel door speelt. Ga er maar niet van uit dat iedere episode zolang gaat duren.

  Het origineel duurt ongeveer 30 uur voor de story. De gameplay is in het origineel zo traag als een slak. No way in hell dat deze game per episode 30 uur gaat duren. Ook niet met added storylines.

  Ga er maar voor het gemak van uit dat de totale game gewoon de standaard FF tijden aantikt. Misschien iets langer.

  Is dit erg? Nou dat is erg afhankelijk van de prijs per episode en hoeveel dat er zijn. Kost het totaal zo’n 60 euro is dat een dikke prima. Echter heb ik het gevoel dat het eerder richting de 100 euri gaat.
 • @Ramirez

  Stond wel in een bericht van ig een tijd geleden dat alle episodes aan voelen als volledige spellen. Dat had square enix gezegd. Maar we zullen zien.

  Edit: ff opgezocht, niet van ig maar toch
  https://gamerant.com/final-fantasy-7-remake-episodes-fill-games-123/
 • @Ramirez
  Ga toch weg man
 • Wacht wel tot alle delen uit zijn om lekker in 1 ruk te spelen. Vind het niks zo in delen spelen en haalt me motivatie naar beneden. Met andere goeie games tussendoor helpt ook niet
 • Oh hell no, dan hopelijk komt er wel met de tijd een fysieke complete disc uit mag ik hopen
 • @BiohazardJP
  Dat geraakt niet op 1 disk joh 😅.
 • Ik kijk hier enorm naar uit. Ffvii was een heel uitgebreide game. Door die soort wereldmap ook veel uitgebreider dan ffx, xii, xiii en xv. Ik begrijp dat ze het opsplitsen in 3 volwaatdige games ( van 60 euro per stuk waarschijnlijk)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren