1. Final Fantasy 7 Remake tot april 2021 PlayStation exclusief

Final Fantasy 7 Remake tot april 2021 PlayStation exclusief

Het eerste jaar alleen op de PlayStation speelbaar

De Final Fantasy 7-remake zal voor een langere tijd PlayStation 4 exclusief blijven. Dat is te zien op de box-art van het spel.

Het was al langer bekend dat de remake van Final Fantasy 7 na de release eerst geruime tijd exclusief zal zijn voor de PlayStation 4. De game zou eigenlijk uitkomen in maart dit jaar, en op de box-art destijds stond een label met daarop de informatie dat het spel tot 3 maart 2021 exclusief zou blijven voor de PlayStation 4.

Vorige maand kwam Square Enix met de aankondiging dat de remake is uitgesteld tot 10 april. Op de nieuwe box-art is nu ook een vernieuwde versie van het label te zien. Hieruit blijkt dat het spel exclusief voor de PlayStation blijft tot precies een jaar na de release, op 10 april 2021.

Final Fantasy 7 remake

Square Enix heeft nog niet officieel aangekondigd op welke andere platforms de Final Fantasy 7 Remake uitkomt, maar dankzij een dataminer lijkt het erop dat het spel in ieder geval op de pc uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Ihmo niet meer dan terecht dat het een jaar exclusief blijft voor Sony's console, zonder Sony had de remake misschien niet eens bestaan.
 • @Meta_coola

  Het leukste is nog wel dat waarschijnlijk alleen Episode 1 timed exclusive is. Je kunt dus beter wachten.

  De versies voor andere platformen zullen ongetwijfeld betere deals krijgen als je nu al ziet dat je voor bepaalde dingen als Chocobo zwaar in de buidel moet tasten. De pricing van deze game is best wel vreemd…op z’n zachtst gezegd.
 • @Ramirez
  Ik denk dat door de hype veel mensen vergeten zijn dat het überhaupt een halve game is.
 • @ShadowhunterrX

  Ik denk dat heel veel mensen vergeten dat final fantasy vii remake niet zomaar een remake is. Er is bij de remake heel veel content (lore content) die in het origineel niet kon door de limitaties van de psx. Dit worden gewoon drie volwaardige games.
 • @Zoe Bonefaas. Staat een fout in de titel daar staat april 2020 ipv 2021.

  Verder vind ik timed exclusive games maar niks maak een game gewoon exclusief of niet
 • @smaakmaker. Bedankt voor het doorgeven, ik heb het meteen aangepast.
 • Dan helaas nog even wachten voor de pc versie :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren