1. Speel Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers op Gamescom

Speel Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers op Gamescom

Square Enix heeft toffe games in petto

Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers zijn voor aanwezig op Gamescom speelbaar.

Beide games waren niet eerder speelbaar voor gamers in Europa. Final Fantasy 7 Remake is het eerste deel van een serie games waarin de klassieke rpg Final Fantasy 7 in een nieuw jasje wordt gestoken. Marvel's Avengers vertelt een uniek verhaal rond de bekende superhelden Iron Man, Black Widow, Captain America, Hulk en Thor.

Uitgever Square Enix heeft verder Final Fantasy 14 speelbaar op nieuwe Acer Predator-hardware, een demo van Trials of Mana - de remake van de eerste rpg in de Mana-serie - en brengt rond die tijd ook een trailer uit van Life is Strange: Episode 4 - Faith.

Gamescom begint op 20 augustus, maar op 19 augustus wordt al een liveshow gehouden met diverse aankondigingen en trailers, waaronder meer info over Hideo Kojima's Death Stranding.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • FFVII Remake zou bijna een reden zijn om naar gamescom toe te gaan. Maar de drukte en het feit dat je net zoals bij de markt en andere conferenties als een pinguïn door het gebouw/over het terrein waggelt weegt zwaarder ( ohja en ik moet natuurlijk rekening houden met m'n voet, die kan ook niet allemaal meer aan )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren