1. Final Fantasy 7 Remake Intergrade minstens een halfjaar exclusief op PS5

Final Fantasy 7 Remake Intergrade minstens een halfjaar exclusief op PS5

Bekijk een nieuwe trailer

Het aankomende Final Fantasy 7 Remake Intergrade is minstens een halfjaar exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Dat blijkt uit een nieuwe trailer van de game die gisteren is uitgegeven door Square Enix. In de kleine letters in de trailer is te lezen dat de nieuwe versie van de remake "zes maanden voordat het op elk ander platform uitkomt" op PlayStation 5 beschikbaar is. De game is dan ook nog niet aangekondigd voor andere systemen zoals pc of Xbox.

In de nieuwe trailer zijn grafische verbeteringen in de PS5-versie te zien ten opzichte van de PS4-versie. Ook is er nieuwe content aanwezig in de vorm van de episode Intermission, dat draait om het personage Yuffie.

De trailer werd getoond tijdens een Japanse livestream over Final Fantasy 7 die gisteren werd gehouden. Tijdens die livestream meldde regisseur Tetsuya Nomura dat de ontwikkeling van Final Fantasy Remake Part 2 op rolletjes loopt. De game moet daarnaast een "andere atmosfeer" krijgen dan Part 1.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade komt op 10 juni uit voor PlayStation 5. Dat betekent dat de game pas op 10 december naar andere systemen kan komen. Eigenaren van de PS4-versie kunnen ook een gratis PS5-upgrade downloaden voor de PS5 waarmee de graphics verbeterd worden, maar de nieuwe content rondom Yuffie moet wel apart gekocht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren