1. Final Fantasy 7 Remake een jaar lang exclusief op PS4 verkrijgbaar

Final Fantasy 7 Remake een jaar lang exclusief op PS4 verkrijgbaar

Kan na 3 maart 2021 ook op andere systemen verschijnen

Final Fantasy 7 Remake zal minstens een jaar lang exclusief op PlayStation 4 verkrijgbaar zijn.

Dat blijkt uit een nieuwe versie van de hoes van de game die Square Enix heeft uitgegeven. Afgelopen september kwam de box art al beschikbaar, maar op de nieuwe versie valt te lezen dat het spel tot en met 3 maart 2021 exclusief is voor PlayStation 4.

Square Enix laat al jaren weten dat er geen plannen zijn voor andere platformversies. Door de tekst op de hoes van de game is nu duidelijk dat na 3 maart 2021 er een kans bestaat dat het spel ook op andere systemen verschijnt, al is dit nog niet bevestigd.

Final Fantasy 7 Remake komt op 3 maart 2020 uit op PlayStation 4. Het is een remake van de klassieke rpg die oorspronkelijk op de eerste PlayStation verscheen. Het gaat daarbij om het eerste gedeelte van de game - de remake wordt in meerdere episodes uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Toch een vraagje aan mede IG members.

  Ga jullie wachten tot er meerdere delen uit zijn of gewoon Day 1 elke deep los ?
 • @ShadowhunterrX

  Als fan van de serie is het lastig te wachten denk ik. Maar aan de andere kant zal de eerste episode waarschijnlijk eindigen met een soort van cliffhanger. Het is enigszins frustrerend om dan weer erg lang te moeten wachten.

  Daarnaast zal het goedkoper zijn om te wachten tot er een compleet pakket is met waarschijnlijk next-gen upgrades. Voor het verhaal kan je beter wachten denk ik. Aangezien iedereen het verhaal toch al kent. Blijft de gameplay over. Dat is ieder voor zich. Ik heb veel liever de oude FF systemen. Dus waarschijnlijk wacht ik.
 • @Ramirez

  Met een beetje geluk komt ie na een jaar ook uit op de Switch en dan als compleet pakket.
 • @Piet S.

  Grapjas. Gaat niet gebeuren om het simpele feit dat het minimaal uit drie episodes gaat bestaan en episode 2 sowieso niet volgend jaar uitkomt.
 • @Meta_coola

  O, ik wist niet dat er zoveel tijd tussen de episodes zit. Dat is zonde zeg. Nou dan zou mijn zin moeten zijn: 'Met een beetje geluk komt ie na een jaar ook uit op de Switch'.
 • @Piet S.

  Ik hoop van harte dat hij ook naar de Switch komt. Als hij daadwerkelijk komt voor de switch dan zal ik hem daar misschien ook wel voor kopen.
 • @Piet S.
  hmmm, met een serieuse downscale misschien. Zou moeten lukken met dynamische resolutie (van waarschijnlijk 720p en minder). Maar zou het niet cooler zijn dat ie gewoon op switch 2 komt. Tegen dan is part 2 mssn ook al bijna uit.
 • @ShadowhunterrX

  Ik ga waarschijnlijk elke keer day one.


  Ik ben vooral fan van de turnbased final Fantasies (met FF8 nog steeds de beste) maar hoe atb werkt in Final Fantasy VII remake klinkt echt als muziek in de oren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren