1. Final Fantasy 7 Remake wereldwijd vijf miljoen keer verscheept

Final Fantasy 7 Remake wereldwijd vijf miljoen keer verscheept

Digitaal en fysiek

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan vijf miljoen exemplaren van Final Fantasy 7 Remake verscheept.

Dat heeft Square Enix aangekondigd in een tweet via het officiële Twitter-account van de game. Het gaat hier om verscheepte en verkochte exemplaren, zowel digitaal als fysiek. De ontwikkelaar laat verder weten dat Final Fantasy 7 Remake hiermee hun best verkopende digitale game ooit is.

Ondanks dat het eerste deel in de Final Fantasy 7 Remake-serie kennelijk een succes is, bestaat het tweede deel alleen nog maar conceptueel. Dat blijkt uit verschillende interviews met de ontwikkelaars die eerder dit jaar naar buiten werden gebracht doorFinal Fantasy 7 Remake Ultimania.

Een tweede deel in de Final Fantasy 7 Remake-reeks moet ook een wijdere wereld dan het eerste deel bieden. De ontwikkelaar is nog niet zeker hoe dat precies tot uiting gaat komen in het vervolg. Er moet volgens hen een balans gevonden worden tussen vrijheid en het verhaal.

Final Fantasy 7 Remake is reeds beschikbaar voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik zou willen zeggen dat dit te weinig is…
    Maar tegelijkertijd realiseer ik me wel dat veel mensen ook zullen wachten tot de reeks verder is en naar andere platforms komt.
    Maar ja, deze game is echt top en een mooi begin op wat nog zal komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren