1. Nieuwe PlayStation vr-controller krijgt misschien vingertracking

Nieuwe PlayStation vr-controller krijgt misschien vingertracking

Blijkt uit patent

Sony heeft een patent ingediend voor een nieuwe vr-controller. met vingertracking Het verzoek werd onlangs geregistreerd bij het patentenbedrijf Patentscope.

In de beschrijving van het patent staat dat de controller werkt met verschillende sensoreenheden, waarvan een de hand van de gebruikers detecteert en de andere de bewegingen die de vingers maken. Waar deze controller voor dient is nog onbekend. Mogelijk gaat het om een controller samen met een nieuwe van PlayStation VR te gebruiken is. Fans vergelijken de Sony-controller met die van de Valve Index, die ook gebruikmaakt van vingertracking. Je kan het patent hieronder bekijken.

PSVR

Dat het patent is ingediend, hoeft nog niet te zeggen dat deze controller ook uit gaat komen. Bedrijven dienen vaker patenten in waar ze uiteindelijk geen werk van maken. Meer duidelijkheid kan pas worden gegeven als Sony officieel informatie over deze controller bekendmaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren