1. Finisher kunnen voortaan worden uitgeschakeld in Assassin's Creed Valhalla

Finisher kunnen voortaan worden uitgeschakeld in Assassin's Creed Valhalla

Dankzij nieuwe update

De nieuwste update van Assassin's Creed Valhalla staat spelers toe om finishers uit te schakelen.

Finishers zijn overdreven aanvallen die protagonist Eivor uitvoert wanneer een vijand op de grond ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het breken van de nek van een wolf of het neersteken van een vijand met zijn eigen vlaggenstok. 

Verder voegt de update een drietal vaardigheden toe aan de nieuwste action-adventure game van Ubisoft. Cold Rage is een voorbeeld hiervan. Met deze passieve vaardigheid wordt het mogelijk voor Eivor om inkomende aanvallen te negeren tijdens het aaneenrijgen van reguliere melee-aanvallen.

Tenslotte zijn er een flink aantal bugs verholpen en keren er een stel vissen terug in de game.  Hier lees je alles over de nieuwste update.

Eerder deze maand werd duidelijk dat de eerste grote uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla is uitgesteld naar 13 mei. In deze uitbreiding  bezoeken spelers Ierland en jagen zij op een mysterieuze cult. Daarbij komen diverse Keltische mythes aan bod. In de zomer moet de tweede uitbreiding, The Siege of Paris, uitkomen.

Assassin's Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows pc, Google Stadia en Amazon Luna via de Ubisoft Store. Op de Ubisoft Store krijg je met 100 Ubisoft Connect punten altijd 20% korting op je aankoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Power Unlimited.

Reacties

  • Eerste paar keren is zon animatie wel leuk. Na een tijd ga je er aan ergeren omdat je sneller je enemies wil doden. Heel fijn deze optie. En eindelijk een fix voor brewing storm. Had er zelf geen last van(heb valhalla zonder problemen uit kunnen spelen) maar veel hadden er last van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren