1. Fire Emblem: Three Houses bevat minstens 200 uur aan content

Fire Emblem: Three Houses bevat minstens 200 uur aan content

Voor welk huis ga jij vechten?

Het volledig uitspelen van Fire Emblem: Three Houses zal om en nabij 200 uur kosten.

Het voltooien van één huis op Fire Emblem: Three Houses zal ruwweg 80 uur in beslag nemen, vertelt de regisseur van het spel Toshiyuki Kasukihara. Dit betekent, dat wanneer geen enkel filmpje of gesprek wordt doorgedrukt, het voltooien van het complete spel plusminus 200 uur in beslag zal nemen. Er zijn maar liefst drie huizen om te voltooien in de nieuwe tactische RPG, meer dan genoeg content dus.

Tijdens een interview met de Franse website JeuxVideo, hebben Kasukihara en mederegisseur Genki Yokota bevestigd dat alle beslissingen die de speler maakt, invloed hebben op het verhaal en het einde hiervan.

Fire Emblem

Het spel Fire Emblem: Three Houses speelt zich af op het continent Fódlan. Dit gebied is verdeeld onder drie huizen: The Black Eagles, The Blue Lions en The Golden Deer. "Als een rondtrekkende huursoldaat, sta je voor de keuze welk huis het beste bij je past. Het lot van Fódlan hangt af van jouw beslissingen", vertelt Nintendo uitnodigend.

Check de laatste trailer van Fire Emblem: Three Houses hieronder.

Fire Emblem: Three Houses is vanaf 26 juli verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

 • Helaas heb ik persoonlijk niet veel met FE games, maar mensen die deze wel tof vinden, hebben dus een heel avontuur voor de boeg! Top!

  Ik hoop dat BotW2 ook +/-200 uur aan content bevat! :P
 • @Piet S.
  Nou.. Ik heb eigenlijk nog weinig mensen positief gezien over Three Houses! Ik zit al even te wachten op een goed vervolg op FE: Awakening, maar hier word ik nog niet enthousiant van. Vooral het scholing gebeuren lijkt me helemaal niets.. Ik wil gewoon knokken!
 • @Gaaiz

  Ik volg deze game echt 0,0, dus ik heb geen idee of mensen er positief of negatief over zijn. Verder neem ik aan dat er in-game genoeg geknokt kan worden, haha.
 • @Gaaiz

  Heb ik ook precies zo. Het leuke aan FE zijn voor mij de battles. De strategie etc…

  Al die conversations zapte ik snel door. Maar in ieder deel worden die conversations steeds belangrijker. Zelfs verplicht praten voor extra levelen enzo. Verschrikkelijk. Wat ik nu van het nieuwe deel op E3 Threehouse heb gezien is een kleine battle en voor de rest alleen maar praten en conversations op school om te levelen…….

  Dat trek ik dus slecht. Als die 200 uur 160 uur dialoog is en 40 uur battelen pass ik. Daar lijkt het helaas op. Juist een van de redenen dat ik al die jaren bij Nintendo bleef plakken was dat het om de gameplay bleef gaan terwijl andere halve films maakte met hun games zonder leuke gameplay……IMO gaat nintendo de verkeerde kant op met FE. Maar ieder zijn smaak.
 • @Newgamessuck

  Fire Emblem is een Strategy-RPG.
  Er zijn ook genoeg Strategy only games. Een verkooppunt van Fire Emblem, en vooral deze game, is dan ook om banden te maken met de personages om zo betere tactieken uit te voeren, in een RPG is het ook logisch om dan veel dialoog te hebben. ^^'
 • @Ardyn

  Ik vind de gameplay van FE leuker dan andere tactische games. Ik snap dat het een strategie RPG is. Maar naar mijn idee was het dialoog vroeger makkelijker te vermijden en je op de gameplay te focussen.

  De laatste games is de focus steeds meer op het RPG element. Leuk voor gamers zoals jij die dit wel leuk vinden. Ik vond dit altijd verplichte kost die ik snel kon wegzappen. Het lijkt me steeds minder makkelijk te negeren in de fe reeks. Jammer voor mij.

  Ik wacht reviews af. Als je van battle naar battle kunt gaan en de schoolshit en dialogen optioneel zijn zonder cruciale level ups, items en characters te missen heb ik wel interesse.
 • @Newgamessuck

  Hmm, misschien overbodig dat ik dit zeg, maar XCOM al gespeeld?
  Anders kun je altijd nog opzoek naar andere titels die minder RPG elementen bevatten.
  Vroeger was de mogelijkheid er niet/minder om dit te implementeren, maar was het wel de bedoeling om zo goed mogelijk banden te leggen met personages door middel van storytelling, om extra gewicht toe te voegen als je personage het begaf.
  Zeker deze game gaat dit willen doen, met de keuze die je uiteindelijk als speler moet gaan maken.
 • Ik ben groot fan van de serie (vanaf de eerste Westerse release op de GBA) en kijk wel uit naar de game. Er lijken inderdaad behoorlijk wat veranderingen te zijn, maar ik sta er wat dat betreft nog redelijk neutraal in. Wellicht dat ik het school-system naderhand niks vind, maar het kan zomaar zijn dat ik het juist wel dig. We shall see :)
 • Ik ben excited voor deze game sinds de aankondiging, en dat is eigenlijk alleen maar meer geworden. :)
  Ik ga wel minstens 100 uur in deze game tikken, moet ook wel lukken met zo'n karig najaar voor mij.
  Maar ik ben ook wel een (J)RPG, Strategy en Harry Potter liefhebber…dus deze game zit mij wel goed denk ik, haha.
 • @Ardyn


  Fire Emblem lijkt met deze game wel de Persona like van Nintendo te worden. Helemaal niks mis mee!
 • @Skirroz98_NL

  Meh, Persona 6 is al zo goed als confirmed voor de Switch en PC uit te zullen komen. xD (Atlus hield een poll in Japan, die erg positief is ontvangen door de fans, daarnaast spelen ook steeds meer Japanners op de Switch en PC)
  Maar Fire Emblem krijgt nu de mogelijkheid om de RPG-elementen goed te laten shinen, waar ik persoonlijk blij mee ben.
 • Kan niet wachten!

  Ik vind het juist positief dat er veel dialoog is en de school setting vind ik ook top.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren