1. Firewatch-opvolger In the Valley of Gods mogelijk geannuleerd

Firewatch-opvolger In the Valley of Gods mogelijk geannuleerd

Informatie verdwijnt van de website en Twitter-biografieën

De opvolger van Firewatch, In the Valley of Gods, word mogelijk geannuleerd na de overname van ontwikkelaar Campo Santo door Valve.

Een oplettende Twitter-gebruiker spotte dat er iets aan de hand is met In the Valley of Gods, een game die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Campo Santo, een ontwikkelingsbedrijf dat later is overgenomen door Valve.

De Twitter-gebruiker toont in een aantal screenshots aan waarom er wellicht iets mis is met In the Valley of Gods. Hij heeft screenshots gemaakt van de biografieën van medewerkers die aan In the Valley of Gods hebben gewerkt, toen Campo Santo nog niet onder Valve viel.

In de bio wordt duidelijk aangegeven dat zij werken aan de Firewatch-opvolger. Deze screenshots komen uit april, maar nieuwe screenshots tonen dat deze biografieën veranderd zijn en niet meer specifiek aangeven waar de ontwikkelaars aan werken. Alleen hun huidige functie bij Valve wordt omschreven.

Ook is de game verdwenen op Campo Santo’s oude website, waar die eerst prominent aanwezig was. Alles wijst erop dat In the Valley of Gods geschrapt is, een reden hiervoor is niet duidelijk. Tot op heden is er door Valve en de voormalige Campo Santo’s medewerkers niks gemeld over het lot van deze game, maar één ding is duidelijk – er is iets aan de hand.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Zou ik erg jammer vinden. Getalenteerde studio. Firewatch was verhalend erg interessant, met de beste voice-acting die ik in een game ben tegengekomen. Benieuwd wat ze dan gaan doen, als deze idd geannuleerd is
  • @That Mr Awesome Ja, ik hoop zelf dat hij toch komt - ondanks dat alles nu wijst op niets. Zou deze game er graag willen spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren