1. Gerbuik de fitnessring voor Ring Fit Adventure ook los

Gerbuik de fitnessring voor Ring Fit Adventure ook los

Verdien xp voor de Adventure Mode

De Ring-Con-accessoire voor Ring Fit Adventure is ook te gebruiken zonder de game te spelen. Door bewegingen te doen kan xp worden verdiend voor de Adventure Mode in de fitnessgame.

De Multitask Mode maakt het mogelijk om de inbegrepen fitnessring van Ring Fit Adventure ook te gebruiken zonder dat de game actief is. Gebruikers kunnen de Ring-Con induwen of uittrekken, waarvan vervolgens een telling wordt bijgehouden via de Joy-Con. Wanneer de game weer wordt opgestart, kunnen de punten worden omgezet naar xp voor de Adventure Modus, de voornaamste speelmodus van de game, om in level te stijgen. Zo kunnen spelers hun personage bijvoorbeeld versterken tijdens het kijken van een film.

Ring Fit Adventure is een game waarin spelers door kleurrijke omgevingen rennen en oefeningen doen om te springen, monsters te verslaan en collectibles te verzamelen. De game bevat turn-based gevechten en meer dan twintig werelden met elk meerdere levels. Spelers kunnen nieuwe kleding vrijspelen en ingrediënten verzamelen om smoothies te maken. Deze kunnen vervolgens worden ingezet om bepaalde aanvallen sterker te maken of hartjes terug te krijgen.

Tevens zijn er minigames en andere modi beschikbaar in de game om gerichte oefeningen uit voeren en te strijden om high scores. Lees hier onze uitgebreide impressies van Ring Fit Adventure, waarin we de Adventure Modus uitgebreid beschrijven.

ring fit adventure

Ring Fit Adventure is vanaf 18 oktober exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren