1. Florian Munteunu speelt Krieg in Borderlands-film

Florian Munteunu speelt Krieg in Borderlands-film

Viktor Drago in Creed 2

Florian Munteunu neemt de rol van Krieg op zich in de opkomende Borderlands-film.

Munteunu is vooral bekend van zijn rol als Viktor Dragon in de vechtfilm Creed 2. De krachtpatser werd onlangs ook gecast als Razor Fist in de opkomende Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Krieg is het personage waar spelers mee spelen wanneer ze de Psycho class kiezen in Borderlands 2. Eerder werd Jamie Lee Curtis gecast als Tannis, Kevin Hart als Roland, Cate Blanchett als Lilith en Jack Black als Claptrap. 

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. In 2019 werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. De film wordt zoals gezegd geregisseerd door Eli Roth, bekend van zijn regie van Hostel en Cabin Fever en zijn acteerwerk in Inglourious Basterds. Ook Gearbox' Randy Pitchford zou nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de film.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren