1. Football Manager 2020 aangekondigd

Football Manager 2020 aangekondigd

'Google Stadia beste platform voor dit spel'

Sports Interactive heeft aangekondigd dat Football Manager 2020 in november verschijnt.

Elk jaar wordt er een nieuw Football Manager-deel uitgebracht en we zijn inmiddels aangekomen bij Football Manager 2020. Naast de aankondiging van het volgende deel, heeft ontwikkelaar Sports Interactive laten weten dat het spel ook voor Google Stadia uitgebracht wordt.

Google Stadia

Sports Interactive stelt dat hun spel zelfs beter functioneert op Google Stadia dan op de andere beschikbare platformen. Volgens de ontwikkelaar van FM2020 zijn de processoren op Stadia ideaal voor het draaien van hun spel, en dus meer geschikt dan die van Windows en Mac. "Football Manager bevat technologie dat alleen wordt ondersteunt door Google Stadia", verklaart de studiodirecteur van Sports Interactive.

Wat het spel anders maakt dan zijn voorgangers is nog niet verteld. Uitgever Sega heeft tijdens hun jaarlijkse aankondigingen aangegeven dat spelers moeten wachten tot september voor verdere details.

Football Manager 2020 verschijnt ergens in november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Leuke aankondiging

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren