1. Football Manager 2020 nu gratis speelbaar

Football Manager 2020 nu gratis speelbaar

Voetbalfans grijpen massaal naar de game

Football Manager 2020 is een week gratis beschikbaar op Steam. Dat maakten ontwikkelaar Sports Interactive en Sega bekend.

"Mocht je wat meer tijd over hebben dan normaal, dan hebben we hebben we wellicht een oplossing voor die vrije uren", zegt Sega. De game is tot 25 maart gratis speelbaar en geeft spelers toegang tot de volledige game. Na afloop van de proefperiode is het mogelijk om de game aan te schaffen en alle gemaakte progressie mee te nemen.

'Simulatie'

Nu de competities stil liggen lijkt Football Manager 2020 effectief middel tegen de honger naar voetbal voor fans. De game behaalde recent 150.000 spelers en staat hoog in de ranglijst van de meestgespeelde games op Steam, onder games als Counter-Strike: GO en GTA 5.

Sport Interactive, gaf daarnaast expliciet aan géén aanpassingen te doen vanwege het coronavirus: “We zullen Football Manager 2020 niet updaten om het EK-uitstel of andere uitgestelde competities te reflecteren. We willen dat de game een toevlucht is van COVID-19, niet een herinnering eraan.”

Football Manager 2020 is nu te downloaden op Steam.

Football Manager 2020

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Verleidelijk, maar dit jaar sla ik echt over. Ondanks dat het nu even gratis is. Ik koop de game serie altijd om het jaar. Heb 2019 dus sla 2020 over.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren