1. Football Manager 2021 verschijnt later dan gepland

Football Manager 2021 verschijnt later dan gepland

De game bevat minder features dan gepland

Football Manager 2021 verschijnt later dan gebruikelijk. Dat laat ontwikkelaar Sports Interactive weten in een blogpost.

In het bericht vertelt studioregisseur Miles Jacobson dat de studio een moeilijk jaar heeft vanwege Covid-19. Daardoor heeft het nog niks bekendgemaakt over de volgende editie van Football Manager.

"Wat ik kan bevestigen is dat, ondanks alle problemen in de wereld, er later dit jaar nieuwe Footbal Manager-games verschijnen", zegt Jacobson. "Ze komen iets later dan gepland, maar ze zullen uitzonderlijk sterke eigenschappen hebben - hoewel anders dan we besloten hadden in januari toen ik droomde over mijn 'droom-features'."

Jacobson deelt ook positief nieuws. De Britse studio heeft twintig nieuwe werknemers aangenomen sinds de lockdown in het Verenigd Koninkrijk. Ook vertelt hij dat de nieuwe Football Manager op 'meer platformen en winkels' verschijnt dan voorheen.

Football Manager 2020

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik sla dit jaar denk ik weer een jaartje over.
  • Begrijpelijk, de hele voetbalwereld staat op zijn kop en dat heeft ook gevolgen voor FM helaas.
    FM komt ook naar de console dit jaar btw! Volgens mij hebben ze dat al eens geprobeerd en dat was niet bepaald een succes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren