1. Football Manager Touch opeens beschikbaar op Switch

Football Manager Touch opeens beschikbaar op Switch

Met de engine van de 'echte' Football Manager

Football Manager Touch 2018 is uit het niets op de Switch eShop uitgebracht.

De game was nog niet aangekondigd voor Nintendo's hybride console en is plotseling uitgebracht. Wel gingen er al langer geruchten dat het spel naar de Switch zou komen.

De Switch-versie van de mobiele game bevat dezelfde opties en gameplay als het origineel. Wel anders is dat de game de 3D Match-engine uit de hoofdserie van Football Manager bevat, voor het eerst op een console.

Daarnaast heeft de Switch-versie een aangepaste gebruikersinterface en meer opties voor besturing. Mensen kunnen daarbij ook het touchscreen van de Switch of de Joy-Con-controllers gebruiken.

De Switch-versie van Football Manager Touch 2018 is mede-ontwikkeld door Sports Interactive en zusterstudio Hardlight, bekend van Sonic Dash en Sonic Jump. De game is alleen digitaal op de Switch eShop beschikbaar en kost 34,99 euro. De game ondersteunt de Nederlandse taal.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dus deze versie zit tussen de pc en "gewone" touch versie in? Mischien dan toch maar halen. Laatste fm was 2016 voor mij op de ipad.
  • Het is de touch versie, mét de 3D engine. Dus eigenlijk de Classic van de Pc. Prima versie!!
    Iets minder uitgebreid dan de pc, maar er zit echt heel veel in.
  • @casartelli

    Super. Blijft een fantastisch spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren