1. Next-gen update voor For Honor aangekondigd

Next-gen update voor For Honor aangekondigd

Alle progressie kan ook meegenomen worden

Begin december moet er een next-gen update voor For Honor uitkomen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft Ubisoftofficieel aangekondigd. Iedereen met de Xbox One- of PS4-versie kan de update gratis downloaden op de next-gen consoles. De update, die ergens in het begin van december beschikbaar moet komen, zorgt voor een framerate van 60 frames per seconde en verbetert de resolutie naar 4K (en 1080p op Series S).

Verder wordt met de update de reflecties van water, de hoeveelheid details in de verte en de resolutie van schaduwen verbeterd. Alle progressie die op PS4 of Xbox One is geboekt kan meegenomen worden naar de next-gen versies.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kijk! Ubisoft is goed bezig. Mooi voorbeeld voor sommige andere uitgevers, zoals Activision.
 • het schijnt toch niet zo moeilijk te zijn om games op te warderen naar ps5 :)
 • @djodjo
  Daar twijfelt niemand aan, maar het is wel fijn om duidelijkheid te krijgen. En het "pushen" van Microsoft met iets simpels als Smart Delivery lijkt er mede aan bij te dragen dat veel developers minder snel een cashbrab doen. Iets wat je te veel zag in de vorige generatie.
 • Go ubi go ubi.


  Het is niet echt mijn type game ( te veel competitief multiplayer) maar mooi dat er een gratis update naar next gen komt. De playerbase van deze game is nog best groot.


  Maar sowieso doet Ubi het goed, oké hun games zijn vaak een beetje buggy maar ubi ondersteund hun games heel erg lang en goed en luisteren ook echt naar hun community en dat is dan ook de reden dat ik ubi als een goede dev/uitgever bestempel.
 • @Meta_coola

  Hoe bedoel je ze luisteren goed naar de community? Het grootste gedeelte roept allang voor vernieuwing, verandering en variatie tussen hun serie's. Blij dat ze daar naar geluisterd hebben en dit allemaal hebben aangepakt.

  Maar ja go ubi go ubi bewijst het eigenlijk alweer dat je blind bent als het om Ubisoft en Sony gaat.

  Verder niet erg jou goed recht.
 • @DefenseForceNL

  For honor was een redelijk nieuw concept. En durven wel vaker iets uit te proberen ( valient hearts bijvoorbeeld of child of light)

  Bij AC brengen ze ook altijd iets nieuws ( misschien niet iets origineels maar voor de AC franchise wel nieuw) sowieso kunnen ze met de RPG overhaul nog wel 3 delen door gaan.
 • @Meta_coola

  Jij hebt echt low standards
 • Jullie kunnen ms dankbaar zijn voor smart delivery anders was dit niet

  Dan konden we geld betalen voor de pc settings en texturen voor de nieuwe console

  Want veel meer is dit niet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren