1. Formule 1 krijgt virtueel raceseizoen

Formule 1 krijgt virtueel raceseizoen

Voor entertainment fans

Net als bijna alle evenementen op het moment is ook het Formule 1-seizoen stilgelegd. Om fans toch te vermaken is de FIA een virtueel raceseizoen gestart.

Volgens de organisatie FIA zijn de virtuele races geen vervanging voor de uitgestelde races, maar puur bedoeld om de F1-fans te vermaken tijdens de afwezigheid van de daadwerkelijke wedstrijden. De virtuele Grand Prix vindt plaats in de Gfinity Esports Arena in Groot Brittanië. Daar gaan de racers afgezonderd van elkaar de strijd aan in de virtuele racing-game F1 2019 op de pc. De wedstrijden zijn dan live te volgen via YouTube, Twitch of Facebook.

Op 22 maart vond de eerste online Formule 1-race plaats. De coureurs raceten tegen elkaar op de Virtual Bahrain Grand Prix. De race duurde ongeveer anderhalf uur. Bekijk hieronder de volledige race.

F1 2019 is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Leuk!

    En de flipperkastliga gaat potjes van EA FIFA live uitzenden.
  • Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen over dit bericht.

    Lando Norris is zoals verwacht echt een smaakmaker. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren