1. Fortnite komt met update voor Fortnitemares-evenement

Fortnite komt met update voor Fortnitemares-evenement

Nieuwe Halloween-trailer voor Fornitemares

Epic Games heeft op de website van Fortnite nieuwe informatie gedeeld over het Fortnite-evenement, Fortnitemares. Dit evenement draait volledig om Halloween en hoe de paarse kubus monsters loslaat in Battle Royale. Verder worden er nieuwe cosmetics geïntroduceerd in het spel. Bekijk hieronder de trailer.

In de trailer van Epic Games wordt getoond hoe de speler het opneemt tegen kubus-monsters. Daarbij worden nieuwe wapens en cosmetics geïntroduceerd als de Six Shooter-revolver en Fiend Hunter-kruisboog. Met de nieuwe Deadfire-outfit kun je als cowboy rondlopen en verandert qua stijl op basis van de schade die je aanricht bij tegenstanders. Deze outfit komt samen met de Shackled Stone Back Bling. Om de paar dagen komen er nieuwe challenges om te voltooien. Bij het voltooien, verdient de speler de Dark Engine Glider. Bezoek de website van Epic Games voor meer details.

Fortnite
Fortnite

In Save The World keert het Hexsylvania-thema terug in Fortnite. Speel nieuwe verhaallijnen terwijl Fornitemares het land hebben overgenomen. Fortnitemares is vanaf nu te spelen in Fornite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren