1. Fornite seizoen 10-teaser toont Dusty Depot

Fornite seizoen 10-teaser toont Dusty Depot

Think Back

Fortnite heeft via een Tweet de eerste hint naar seizoen 10 gegeven. In de Tweet staat de Dusty Depot afgebeeld, deze is echter aan het eind van seizoen 3 vernietigd door een meteoor.

In de Tweet staat de tekst Think Back geschreven, wat in alle waarschijnlijkheid hint naar een terugkeer van de oude drop-zone. Daarnaast wordt de datum 1 augustus 2019 in deze Tweet genoemd. Dit duidt naar alle waarschijnlijkheid op de start van seizoen 10.

Het wereldkampioenschap is inmiddels voorbij en het duurt nog wel even voordat de kwalificaties weer gaan beginnen. Dit is een opening voor Epic om de map eens flink onder handen te nemen. Het is nog speculeren wat precies het plan is van Epic voor seizoen 10. Wellicht wordt de hele map terug gedraaid naar hoe deze eruit zag bij seizoen 3. Dit betekent dat er geland kan worden in Greasy Grove, Flush Factroy, Snobby Shores, Anarchy Acres en zelfs de Moisty Mire. Hoe Epic dit van plan is, is ook nog gissen. Misschien is tijdreizen straks wel mogelijk als gevolg van het gevecht tussen Cattus en Doggus.

Het is dus nog even afwachten, maar houd ons vooral in de gaten voor meer seizoen 10-onthullingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Eindelijk luisteren ze naar fans #revert

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren