1. Star Wars: The Rise of Skywalker-scène wordt getoond in Fortnite

Star Wars: The Rise of Skywalker-scène wordt getoond in Fortnite

Exclusief voorproefje

Fortnite gaat volgende week een scène van Star Wars: The Rise of Skywalker tonen in het in-game openluchttheater.

De scène is 14 december te zien in het openluchttheater en toont beelden uit de aankomende Star Wars-film, nog voordat deze in première gaat. Epic Games en Disney hebben aangegeven dat ze spelers dertig minuten de tijd geven om een plek in het theater te bemachtigen. De verwachting is dat regisseur J.J. Abrams zijn gezicht ook nog gaat laten zien, al dan niet virtueel.

Eerder deze week vonden dataminers al bewijsstukken die op een special evenementen leken te wijzen, genaamd Galileo. Volgens het bewijs vindt het evenement plaats in Risky Reels, waar het openluchttheater ook is gevestigd. Risky Reels bevindt zich rechtsboven op de Fortnite-map, in het noordoosten van het speelveld.

Dit is niet de eerste keer dat Fortnite in het teken staat van Star Wars, vorige maand werd de Stormtrooper-skin nog aan Fortnite toegevoegd. Bovendien hing er enige tijd een Star Destroyer boven de map van de populaire battle royale-game.

Fortnite staat erom bekend dat ze graag samenwerken met bekende merken, zo hebben er in het verleden evenementen plaatsgevonden in thema van Borderlands 3, The Avengers en Batman.

De inloop van het Star Wars: Rise of Skywalker-voorproefje begint 14 december om 19:30 uur en de video wordt uiterlijk om 20:00 uur gestart.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Rare keuze gezien de gemiddelde leeftijd van Star Wars Fans.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren