1. Eerste trailer van Fortnite: Battle Royale op mobiel
Fortnite
53% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
3 members hebben dit

Eerste trailer van Fortnite: Battle Royale op mobiel

Win je Victory Royale nu ook onderweg

Er is een eerste gameplay-trailer verschenen van Fortnite: Battle Royale op mobiel.

Fans kunnen zich daarnaast al inschrijven voor het uitnodigingsevenement van Fortnite op iOS en als ze een uitnodiging hebben kunnen ze al aan de slag, maar als je je nog afvraagt hoe het spel er op mobiel uitziet, dan is deze trailer wat voor jou. In de video zijn alle beelden opgenomen op een iPhone X, dus het is een goede kijk op de grafische kwaliteit. Ook zien we een beetje hoe de controls van de game werken.

De mobiele versie werd vorige week vrijdag aangekondigd. Het zal speelbaar zijn op smartphones en tablets. Hoewel het uitnodigingsevenement alleen voor iOS is laat Epic Games in een Q&A op Reddit weten dat Fortnite: Battle Royale over een paar maanden ook speelbaar zal zijn op Android-apparaten.

Mobiele spelers kunnen cross-play spelen met hun vrienden op PlayStation 4, Xbox One en pc, hoewel PlayStation 4 en Xbox One nog niet 'samen kunnen werken'. Daarentegen worden mobiele spelers wel gescheiden van tegenstanders op consoles en pc tenzij ze in een squad zitten met vrienden op een ander platform. Helaas zal de mobiele versie in eerste instantie geen voice chat hebben, maar dit wordt later geïntroduceerd.

Om de iOS-versie te spelen moet je wel minimaal een iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro of iPad Air 2 hebben. Alle nieuwere versies werken natuurlijk ook.

Niewe explosief in Fortnite: Battle Royale

In ander Fortnite-nieuws: Op Facebook heeft Epic Games bekend gemaakt dat Fortnite: Battle Royale een nieuw explosief krijgt; de op afstand te detoneren C4. Dit is uitstekend om een val te maken voor nietsvermoedende tegenstanders.

De C4 wordt waarschijnlijk tegelijkertijd toegevoegd als de llama's die gaan verschijnen in update 3.0.0. Deze llama's lopen rond op het eiland en zullen een vergelijkbare functie hebben als chests. Wat de beesten precies bij zich kunnen hebben is alleen nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ondersteund de mobiele versie ook blue-tooth controllers?
  • @oosterman lijkt me wel
  • Ziet er niet echt uit alsof dit fijn speelt..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren