1. Fortnite-fans boos op Epic wegens negeren eigen principes

Fortnite-fans boos op Epic wegens negeren eigen principes

Ze verkopen een variant van een personage dat alleen via een battle pass verkrijgbaar was

Fortnite-fans zijn boos op Epic, omdat Epic ervoor heeft gekozen om een nieuwe versie van een skin te verkopen die eerder een Battle Pass exclusive was.
fortnite

Spelers vinden dat dit tegen Epics principes ingaat. De ontwikkelaar heeft altijd gezegd geen battle pass-content buiten de battle pass om te verkopen. En ook al is de skin anders dan de originele die bij de battle pass van seizoen 5 hoorde, vinden fans dat dit personage bij de pass hoort.

De skin heet Summer Drift. Het is een afleiding van het personage Drift dat voorheen alleen te verkrijgen was via de battle pass. Summer Drift is een getinte versie van Drift met een bloemenkrans om zijn nek en zwembroek. Ook zien we een nieuwe ketting en een tattoo op zijn been. De skin is te koop voor 1500 V-bucks.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Hij kan beter boos op zichzelf zijn dat hij geld steekt in dit soort praktijken.
 • @blue_blade_3

  Dat sowieso. Als het er zo dik op ligt dat de game alleen gebouwd is om je zo snel mogelijk op een zo simpel mogelijke manier van je geld te ontdoen, en nog steeds ga je er geld in stoppen, dan heb je het allemaal aan jezelf te danken. Net als Dead or Alive, Fifa, Rocket League en al dat soort praktijken. EA en Epic weten precies waar het meeste geld vandaan te halen valt en zullen dit soort verkooptechnieken niet uit hunzelf stoppen. Vieze bedrijven. En zo overduidelijk op geld belust dat ik niet snap dat iedereen geld in die bedrijven blijft steken. Volgende Fifa, BF, Madden, NFL, NBA of een random F2P game wordt gewoon weer door miljoenen gespeeld. Net zoals de volgende hit voor de mobiel.
 • Ik wil wat jij hebt maar jij mag niet wat ik heb…… wat een stelletje kinderen zeg.
 • 'Mááhááááám Ronald heeft mijn blauwe waterpistool gepakt! Nee hoor, ik heb voor hem dezelfde gekocht omdat hij er ook graag één wilde hebben, dus deze is van hem. Máááhááám je hebt mij toch beloofd dat ik als enige een blauw waterpistool mocht? Dit is niet eerluk!! Nu ben ik niet meer speciaal en sta niet langer boven hem met een uniek cosmetisch object dat hij nooit zou horen te krijgen! huil huil…'
 • @benjaminben
  Nu moet ik wel zeggen dat het als tweeling niet altijd even tof was om dezelfde spullen te hebben. Maar ik snap je punt;)
 • @blue_blade_3
  Jawel joh, lekker twee bestuurbare autootjes op dezelfde frequentie. Machtig prachtig!
 • Fortnite fans, de kindjes komen in opstand haha.
 • @CyberFl

  Kan je niet een keer wat nieuws verzinnen bij Fortnite. Je valt behoorlijk in herhaling.
 • @DefenseForceNL

  Ik speel het niet langer, maar vond het best tof. De nieuwtjes daarentegen boeien mij niet meer. Maar regelmatig hatelijk reageren is idd minstens zo kinderachtig als de vete hierboven.
 • @benjaminben

  Het is en blijft een kiddy game, en de hype mag van mij wel stilvallen aub
 • @benjaminben

  Ik heb het toen bij release even paar uutjes gespeeld maar het is niks voor mij. Komt niet door de game, maar ben gewoon geen online gamer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren