1. Fortnite gaat de samenwerking met Avengers aan

Fortnite gaat de samenwerking met Avengers aan

Ga de strijd met Thanos aan met de wapens van de Avengers

Er was al een aantal keer naar gehint naar een samenwerking tussen Fortnite en Avengers, maar nu heeft Epic de samenwerking officieel gemaakt met een trailer. De nieuwste update brengt namelijk een Limited Time Mode met zich mee, genaamd Endgame.

In de modus is het de bedoeling dat een team van helden de strijd aangaat met Thanos en zijn Chitauri. De speler moet ervoor zorgen dat Thanos niet de zes Infinity Stones bemachtigt. De twee teams, het team van Thanos en het helden team, worden weer tot leven gebracht totdat een van de twee teams de doelen behaalt. Daarna is het mogelijk om het andere team uit te schakelen en te winnen.

Fortnite

Team Thanos moet ervoor zorgen dat alle stenen zo snel mogelijk bemachtigd worden en daarna alle helden uitgeschakeld worden. Zodra team Thanos alle stenen heeft, is het niet mogelijk voor het heldenteam om te respawnen. Iedereen in het team van Thanos begint als Chitauri. De eerste speler die een van de stenen vindt verandert in Thanos.

Het heldenteam start met een kaart die rechtstreeks naar een uniek heldenvoorwerp leidt. Dit kan gaan om onder andere de hamer van Thor, het schild van Captain America of de handschoenen van Iron Man.

Verder zijn er weer bugs opgelost, kan je kapitein zijn van je eigen schip, is de audio verbeterd en nog veel meer.

Nieuwsgierig naar de Avengers x Fortnite samenwerking? Check de trailer dan hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren