1. Fortnite heeft nu Party hub-feature

Fortnite heeft nu Party hub-feature

Communiceer met je vrienden voor en tijdens het spelen

Eerder dit jaar heeft Epic Games de videochat-app Houseparty gekocht. Nu wordt de technologie toegepast voor Fortnite in de vorm van Party Hub.

Party Hub is een cross-platform-app waar spelers mee kunnen communiceren. Gebruikers kunnen een party starten met vrienden voordat ze een game inspringen. Om Party Hub te kunnen gebruiken dienen spelers de nieuwste versie van de Fortnite-app te installeren op hun telefoon. Bovenin het scherm vinden spelers een knop waarmee de speler een game kan toetreden en onderaan is de knop die de speler naar de Party Hub transporteert.

Fortnite meldt verder dat er nog geen mogelijkheid is om via de Party Hub berichten te sturen, maar dat zij wel bezig zijn met deze functie. Tot op heden is het alleen mogelijk om voice chat te gebruiken. Ook kan er met spelers gesproken worden die al in een wedstrijd zitten, zelfs als de ander er niet in zit. De party kan wel gesloten worden voor buitenstaanders. Op deze manier kunnen er geen vreemde mensen toetreden.

Voor meer informatie over de Party Hub ishier de volledige Q&A van Epic Games beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren