1. Fortnite in het teken van Stranger Things

Fortnite in het teken van Stranger Things

Portalen verspreid over de battle royale-map

Seizoen 3 van Stranger Things is inmiddels te zien op Netflix. Fortnite staat hierom helemaal in het teken van Stranger Things.

Over de battle royale-map zijn allerlei portalen verschenen uit de populaire serie. Deze portalen vervoeren je gelukkig niet echt naar de donkere wereld gevuld met demonen. Wanneer je een portaal binnenstapt wordt je in hetzelfde gebied, op een willekeurige plek uitgespuugd. In The Mall zijn maar liefst zes van deze portalen te vinden, niet gek dus dat deze drop zone nu erg populair is.

Fortnite heeft in het verleden al eens samengewerkt met andere grote titels zoals John Wick en The Avengers. Het is nog niet duidelijk of er naast deze portalen ook skins verkrijgbaar zijn. Gedurende de samenwerking met bijvoorbeeld The Avengers waren deze wel te verkrijgen, evenals een tijdelijke spelmodus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Tja ze hebben het geld, dus kunnen ze dit wel permitteren.
  • Grappige actie. Zou wel lachen zijn als een demogorgon (als ik het goed schrijf) rond zou lopen in de mall en je in 1 klap neer kon krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren