1. Fortnite is binnen dag de meest populaire gratis game op iOS

Fortnite is binnen dag de meest populaire gratis game op iOS

Bèta nu gaande

De populariteit van Fortnite gaat gewoon door. Sinds vandaag is de bèta van de game op iOS beschikbaar en Fortnite is meteen nummer één op de lijst van gratis apps geworden.

De bèta is vandaag online gegaan en is alleen voor mensen die worden uitgenodigd. Dat heeft Fortnite er niet van weerhouden om meteen naar nummer één op de lijst te klimmen.

Er wordt ook aan een Android-versie van de populaire battle royale-game gewerkt, maar die verschijnt later. Ook is niet bekend of daar een bèta van beschikbaar komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik ga de taalnazi uithangen, maar wat is er gebeurd met de Nederlandse uitgang -ste om de overtreffende trap aan te duiden, dus populairste. Meest zal wel niet per se fout zijn, maar is een regelrecht Anglicisme. Ik zie en hoor het steeds vaker.

  OT:
  Dat was natuurlijk te verwachten.
 • @Rutgie

  Ben je een belg ofzo?
 • @Rutgie, waar maak je je druk om haha
 • Nee geen Belg, nota bene een Fries maar met een overmatige interesse voor taal.
 • Kunnen Fortnte en PUBG en apart tabblad krijgen op deze site? ' Saaiste nieuwtjes die altijd alleen maar gaan over populariteit, spelersaantallen en verkopen van de dag? Bedankt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren