1. Fortnite kijken tijdens het spelen van Fornite?

Fortnite kijken tijdens het spelen van Fornite?

Automatisch ingesteld voor iedereen tijdens het Fortnite-wereldkampioenschap

Het wereldkampioenschap van Fortnite staat voor de deur. Het evenement begint op vrijdag 26 juli en eindigt op 28 juli. Fortnite heeft nu wel iets heel bijzonders bedacht, Fortnite-spelers worden namelijk een soort van geforceerd om naar het toernooi te kijken terwijl ze zelf spelen.

Zo gek is het niet, iets kijken terwijl je aan het gamen bent. Sterker nog, het is best gebruikelijk geworden dezer dagen. Wanneer je immers een beeldscherm naast je game-scherm neerzet, is dit ook best te overzien. Epic gaat nog een stapje verder. Zo kondigde Epic aan dat gedurende het WK er in het scherm waarin het spel wordt gespeeld, een kleiner scherm in de hoek staat waarin het Fornite-wereldkampioenschap automatisch afgespeeld wordt.

Fortnite

Dit afbeelding-in-afbeelding scherm staat voor elke speler automatisch aan. De livestream die in de hoek wordt afgespeeld is net groot genoeg om het evenement te volgen, maar ook net groot genoeg om de speler flink af te leiden. Laten we het zo zeggen, het kan toch niet bevorderend werken in de endgame van een spannende match?

De exacte reden voor deze bizarre toevoeging tijdens het wereldkampioenschap is niet bekend. Is het trekken van zoveel mogelijk kijkers de achterliggende gedachte? Zijn er echt zoveel speler die gewoon niet kunnen kiezen tussen het kijken van het WK en het spelen van het spel? Of heeft het een andere reden?

Laat ons weten wij jullie denken en of jullie het een goed concept vinden!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Ik speel geen Fortnite en ook geen kampioenschappen, maar ik had als speler gezegd van als jullie dit doen dan schrijf je mij maar uit
  • Er moet toch wel een mogelijkheid zijn om dit uit te zetten?
  • @CerandoX.nl
    Als dat niet zo is vind ik dat echt sneu. Ik heb best veel overwatch gespeeld maar als zij dit ooit zouden doen had ik er meteen mee gestopt.
  • Is dit om dubbel te verdienen en kijkersaantallen en spelers tegelijkertijd te boosten?
  • Lijkt de frontpage van IG wel.
  • @Soon.
    Haha ja.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren