1. Fortnite komt met Driftboard in nieuwste update

Fortnite komt met Driftboard in nieuwste update

En dat is lang niet het enige nieuwe

Er is weer een nieuwe modus te vinden in Fortnite. Dit keer kan je een Driftboard vinden bij een Red Supply drop en racen tegen je vrienden. Verder is er een nieuw wapen en een modus waarin je helemaal geen wapens mag gebruiken.
De laatste Fortnite-update is weer met veel nieuwe dingen gekomen. Zo zijn er weer nieuwe wapens bij gekomen, maar ook nieuwe voorwerpen. Waaronder een driftboard! Deze kan je gebruiken om sneller aan de andere spelers te ontkomen, maar als je deze gebruikt wordt je gezondheid ook langzaam verbeterd.
Kerst in Fortnite Battle Royale

Dit is niet het enige nieuwe in de game. Fortine heeft twee limited time modes toegevoegd. Een daarvan is driftin. Je speelt met twee teams van 32 spelers, alle kisten en munitiedozen zijn verwijderd en Red Supply Drops vallen over de hele map. Deze bevatten een Driftboard, wapen en munitie.

Er is nog een modus toegevoegd. Deze heet Catch en het is de bedoeling dat je zonder wapens het laatst overblijft. Hoe? Je kan gebruik maken van granaten, waarmee je iedereen weer terug blaast naar de lobby.

Er zou nog een modus naar Fortnite komen. De Gun Game zou als we de geruchten moeten geloven met deze update geïnstalleerd worden. Dit is nog niet gebeurd, maar het hoeft niet per se uitgesloten te zijn voor de toekomst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren