1. Fortnite komt misschien met Gun Game-Modus

Fortnite komt misschien met Gun Game-Modus

Maak mensen dood om betere wapens te krijgen en win zo de ronde

Goed nieuws voor Fortnite-spelers. De game komt waarschijnlijk met een modus die ook gebruikt wordt in Call of Duty. De modus Gun Game staat indirect vermeld in update-bestanden van Fortnite.
Fortnite

Gun Game is een bekende modus in Call of Duty. Het is de bedoeling dat je door middel van kills een steeds beter wapen bemachtigt. Degene met de meeste kills wint dus het potje. Op Twitter tweette FortniteBR Info “Verdien eliminaties en bereik het einde van het spel met het gebruik van alle wapens.”

Gun Game wordt waarschijnlijk onderdeel van Fortnites Limited Time Modes. Vaak zijn deze bijzondere modi een week beschikbaar. Heel soms komen ze terug. Als dit het geval is, is een modus ook een week beschikbaar, maar wordt deze achteraf aangepast aan de hand van de feedback van de spelers.

Er is nog geen definitieve releasedatum vermeld, maar waarschijnlijk zal de modus bij een van de toekomende updates toegevoegd worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Leuk maar ik denk dat dat niet gaat werken. Gun Game is in mijn optiek een fast paced game mode, en als je dit in Fortnite zet, met 100 spelers, dan duurt dit veel te lang voor je een potje hebt gehaald. daarnaast is het wapen aantal veel te laag voor 100 spelers. Er zijn namelijk 19 assault rifles, waarvan 5 niet beschikbaar zijn; 18 pistols, waarvan 8 vaulted; 11 shotguns, waarvan 4 vaulted; 11 Sniper rifles, waarvan 3 vaulted en 17 machine guns waarvan 10 vaulted. Daarnaast hebben we een aantal granaattypes, rocket ammo-based wapens en een kruisboog, waarvan er ook een groot deel vaulted is. Ik denk daarom dat dit niet gaat werken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren